Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik énemnek adjak igazat. Férfiak/nők ti, hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik viszont az egyik felem azt mondja, hogy nem is érdemes megpróbálnom ismerkednem vele mert kevés lennék hozzá és csak lebőgés lenne a vége.

A másik viszont azt mondja, hogy próbáljam meg mert nem is nézek ki annyira rosszul, volt már, hogy ennél a lánynál sokkal szebb kezdett velem ismerkedésbe nem titkolva, hogy bejövök neki, viszont én akkor is, most is tök gáznak/csúnyának érzem magam.

Szóval két tűz között vagyok, mit tehetnék?

2018. okt. 22. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyedülálló az illető vagy foglalt?
2018. okt. 22. 17:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyedülálló, ahogy eddig leszűrtem.
2018. okt. 22. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha egyedülálló és 1000% biztos vagy abban, hogy egyedülálló, akkor vágj bele. Bátraké a szerencse:)
2018. okt. 22. 17:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vagyok. Facebook profilján nincs semmi, abból gondoltam, hogy az.

Viszont más srác nem igazán látom, hogy kezdeményezne nálam, szóval nem kizárt.

2018. okt. 22. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Erősítsd meg a személyiséged integritását ma egy jó alvással, aztán holnap egy személyként már hívd el a csajt randizni.

32/f

2018. okt. 22. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
9%

4 *Viszont más srác nem igazán látom, hogy kezdeményezne nálam,

Most te nő vagy férfi vagy?:D

Vagy Freudi elszólást produkáltál?:D

2018. okt. 22. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Nála*

Bocsánat az elírásért :D

2018. okt. 22. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne lebőgés, ha visszautasít? Nem az.

Veszteni nincs mit, mindenképp nyersz. Vagy tudni fogod, hogy nem jössz be neki, és ez is jobb, mint a mi lett volna, ha...

Vagy bejössz neki, és akkor lehet köztetek komolyabb is.

2018. okt. 22. 18:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem merem sajnos meg sem próbálni. Most is például itt ül előttem egy előadáson, de rosszul vagyok ha arra gondolok, hogy megszólítom.

Nagyon rossz érzés az, hogy mi lenne ha... vagy lehet, hogy mégiscsak volna esélyem, de a félelmem erősebb.

Évek óta küzdök ilyen jellegű problémákkal (21 leszek).

2018. okt. 22. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a közvetlen lerohanás nem túl jó szerintem. Kéne valami ürügy. Ezek szerint jártok egy órára. Találj ki valami ürügyet. Én úgy ismerkedtem meg két sráccal is a levelezős fősulin, hogy segítséget kértek tőlem. Tény, kellett hozzá mázli is. Egy buszmegállóban álltunk és ismerős volt egy óráról, így kényszeredetten beszédbe elegyedtem vele köszönés után, mert 2 órán át álltunk egymás mellett a buszban. A végén elfelejtettünk jelezni a nagy beszélgetésben, így az egész busznyi főiskolás eggyel későbbi megállóban szállt le miattunk. Elérhetőséget cseréltünk, mert munka miatt hiányzott néhány óráról és átküldtem neki az anyagot. Ma ő a férjem.

Ha letámad a semmiből, hogy szeretne velem randizni, tutira elhajtom, mert első ránézésre nem fogott meg. Nem kellett sok idő, hogy felfigyeljek rá, de kellett az a biztonságos közeg, amiben ismerkedhettünk anélkül, hogy bármit is kellett volna ígérni a másiknak. Nem kellett hozzá 3 hónap és szakítottam miatta az akkori élettársammal. Amúgy se volt túl boldog az a kapcsolatom, de kellett ez a szerelem ahhoz, hogy ki tudjak lépni.

2018. okt. 22. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!