Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közepes kinezetem, igenyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közepes kinezetem, igenyes, ápolt, jól öltözött, szép fogsorral ellatott ferfi vagyok. Ennek ellenere nem kellek senkinek miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bányarém, mindig jó az illatom dolgozok es munkahelyen öozkedvelt emberek kozé tartozom. Kérdezik mindig h miert nincsen barátnőm...Vannak igenytelen haverjaim akik utan zaporoznak a nők...szval nem értem
2018. okt. 22. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Mit nem olvasott el a 6-os? Semmit nem írsz arról, hol és hogyan próbálkozol. A munkahelyeden vannak egyedülálló nők? Mert ha nincsenek, akkor hiába vagy ott közkedvelt. Vagy ha vannak is, ha közkedveltséged kimerül abban, hogy fürdesz mindenki figyelmében, de te magad senkinek sem jelzed, hogy szeretnél tőle valamit, előbb utóbb elvesztik az érdeklődést. Kevés nő van aki úgy is nyomul a férfiakra ha azok nulla érdeklődést tanúsítanak iránta.
2018. okt. 22. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

6. vagyok

Csupán a kérdésedre támaszkodva: Te is abban dagonyázol, hogy minden nőnek csak az igénytelen bunkók kellenek, és biztos vagy benne, hogy veled az a gond, hogy túl jó vagy.

Ez pedig úgy leng körül, mint dögöt a bűze, ezért a normális nők elkerülnek.

Így most jobb? 😊

2018. okt. 22. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
30+ vagy és a max huszonegy-két éves lánykákat nézegeted? Ez is lehet probléma
2018. okt. 22. 11:09
 14/17 A kérdező kommentje:
13. nem hahahah 30-
2018. okt. 22. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Akkor valószínű, túl jó nőket akarsz megszerezni. Más huszonéves férfinak is szép még a fogsora, úgyhogy az nekik kevés lesz. És egy se fog eléd járulni, arra várhatsz...
2018. okt. 22. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Nincs elég pénzed, illetve van nálad jóképűbb pasas is.

Qui-Gonn mester megmondta: mindig van egy nagyobb hal. Miért érnék be akkor veled?

2018. okt. 22. 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
Lehet a "tetőtérben" van a probléma... Gondolkodás, nézetek, elvek, vélemények... És lehet, hogy valami még nagyon nincs a helyén az életedben, nem tud jönni a nő. Sokáig én is egyedül voltam, és hallgattam a: hogy-hogy egy ilyen csinos lánynak nincs barátja? kezdetű eszmefuttatásokat. Nekem akkor konkrét elképzeléseim voltak arról, mit NEM akarok
2018. okt. 22. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!