Lehet-e szép egy lány ferde fogsorral?
Nem.. ez ma már annyira alap.
1 év alatt rendbe lehet tetetni, tessék elintézni.
Na de mennyibe kerül az az 1 év?
Nekem volt fogszabályzóm, rengeteg pénzbe került, miután levették pár évig szépek voltak a fogaim, majd elkezdtek újra elmászni a helyükről, pedig hordtam az éjszakait.
Viszont most még az is eltört, én meg elköltöztem, és az itteni orvos szerint az már nem jó és újat kell csinálni - jó, tényleg régi - de az is rengeteg pénz én meg nem keresek olyan jól.
18 éves kor alatt fizeti a TB..
18 éves kor alatt meg illik olyan munkát találni, amibe belefér, hogy 40 évnyi szép fogért meg tudsz fizetni 200 ezret. (416 Ft / hónap)
Köszi.
Ma voltam fogászaton megbeszélésen, azt mondták állandó fogszabim lesz.
Nem tudom, most hogy van, gondolom 18 alatt a TB a körzeti fogorvosnál az éjszakait fizeti. Nekem is az volt sokáig, de tulajdonképpen semmit nem használt, emiatt ragasztott fogszabályzóm volt 4 évig, ami mai áron 150-200 alatt nemigen van meg, ráadásul a havi vizitért is rendesen fizetni kell, már 10 éve is 3000-4000 volt, itt olvastam már 10ezer/alkalmat is.
Középiskola végén/egyetem elején még jó volt, hordtam a rögzítő éjszakait, de ettől függetlenül az alsó teljesen összecsúszott, a felsőnél pedig egy kihúzott bölcsességfog miatt elcsúsztak/dőltek oldalra.
Szóval a több, mint 200ezer Forintért nem kaptam 40 évnyi szép fogat, csak 4 évnyit. Jó, most is jobb mint volt, de nem olyan szép.
Illene, ha adnának olyan munkát amiből ki tudnám fizetni az újat. Meg mi a garancia rá, hogy a levétel után pár évvel nem rendeződnek újra át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!