Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet-e szép egy lány ferde...

Lehet-e szép egy lány ferde fogsorral?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én spec' gerjedek a ferde fogakra.
2013. okt. 22. 15:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Aha.

És kiálló szemfogakkal?

2013. okt. 22. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. okt. 22. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem.. ez ma már annyira alap.

1 év alatt rendbe lehet tetetni, tessék elintézni.

2013. okt. 22. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Na de mennyibe kerül az az 1 év?

Nekem volt fogszabályzóm, rengeteg pénzbe került, miután levették pár évig szépek voltak a fogaim, majd elkezdtek újra elmászni a helyükről, pedig hordtam az éjszakait.

Viszont most még az is eltört, én meg elköltöztem, és az itteni orvos szerint az már nem jó és újat kell csinálni - jó, tényleg régi - de az is rengeteg pénz én meg nem keresek olyan jól.

2013. okt. 22. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
3%

18 éves kor alatt fizeti a TB..

18 éves kor alatt meg illik olyan munkát találni, amibe belefér, hogy 40 évnyi szép fogért meg tudsz fizetni 200 ezret. (416 Ft / hónap)

2013. okt. 22. 16:28
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ma voltam fogászaton megbeszélésen, azt mondták állandó fogszabim lesz.

2013. okt. 22. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
és akinek nem jut 200 ezer erre, mert nem csak magára kell költenie, hanem a családjára is, hmmm?
2013. okt. 22. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Láttam egy csajt , tényleg ferde fogakkal kicst raccsolt is, szép kerek nagy feneke is volt. Amig a pénztártól el nem jöttem ,vagy öször végigmenem gondolatban rajt.
2013. okt. 22. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, most hogy van, gondolom 18 alatt a TB a körzeti fogorvosnál az éjszakait fizeti. Nekem is az volt sokáig, de tulajdonképpen semmit nem használt, emiatt ragasztott fogszabályzóm volt 4 évig, ami mai áron 150-200 alatt nemigen van meg, ráadásul a havi vizitért is rendesen fizetni kell, már 10 éve is 3000-4000 volt, itt olvastam már 10ezer/alkalmat is.

Középiskola végén/egyetem elején még jó volt, hordtam a rögzítő éjszakait, de ettől függetlenül az alsó teljesen összecsúszott, a felsőnél pedig egy kihúzott bölcsességfog miatt elcsúsztak/dőltek oldalra.

Szóval a több, mint 200ezer Forintért nem kaptam 40 évnyi szép fogat, csak 4 évnyit. Jó, most is jobb mint volt, de nem olyan szép.

Illene, ha adnának olyan munkát amiből ki tudnám fizetni az újat. Meg mi a garancia rá, hogy a levétel után pár évvel nem rendeződnek újra át?

2013. okt. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!