Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak ezen?
Figyelt kérdés
Nincs sok önbizalmam, amikor meglátok egy szép lányt úgy gondolom úgyse lenne nála esélyem és akkor minek égetni magam. Ez abból is adódik, hogy nem vagyok teljesen megelégedve a kinézetemmel, kicsit vékony vagyok (175cm / 63 kg), pedig legbelűl tudom, hogy hülyeség az egész és ez nem jelent semmit.
Mit tanácsoltok, hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodásmódomat?
2018. okt. 21. 23:24
1/4 A kérdező kommentje:
21/F
2018. okt. 21. 23:24
3/4 anonim válasza:
2 es hülye :)
Kérdező : járj olyan helyekre ahol nőkkel is ismerkedhetsz, mindenféle ismerkedési drukk nélkül. Sport, hobbi, tánc, ilyesmik.
4/4 anonim válasza:
A magasságod nagyobb baj, a mai nők 185 vagy a felett tekintenek csak férfinak bárkit, a másik fontos dolog , hogy egy földreszállt adonisz legyél, vastag bankszámlával. :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!