Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják a nagyobb szerszám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják a nagyobb szerszám, nagyobb örömet is okoz. Egyetértetek? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Nemrégiben léptem ki egy hosszabb kapcsolatból (évek) és a páromnak nem túl nagy és nem túl vastag szerszáma volt. Nemrégiben megismerkedtem valakivel, akivel kialakult egy érzelmi, majd szexuális kapcsolat. Ennek a férfinak nagy és vastag szerszáma van, nagyon büszke is rá. De ha hiszitek, ha nem, messze nem nyújtott szexuálisan olyan élvezetet a nagy szerszám mint a kicsi! Fájt a behatolás, feszített, nem éreztem a makknak azt a surlódását amit a kicsinél! Megvolt a vágy, ránézésre iszonyatosan kívánatos volt, amiatt hogy nagy és vastag, sokkal kívánatosabb mint a másik. Az érzelmek is megvoltak, tehát ne fogjuk arra, hogy mert ezt a partnert nem szeretem eléggé. Egyszerűen maga a fizikai érzés messze elmaradt a kis szerszám nyújtotta örömöktől.
2018. okt. 21. 17:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy "nagy húshoz nagy torma kell" így gondolom az ellenkezője is igaz lehet. Lehet csak hozzá kell szoknom, addig meg olyan pózokra (esetedben akkor szó szerint) szorítkozni, ahol te irányítasz.

32/f

2018. okt. 21. 19:27
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
A túl nagy nekem is fájt. Egyáltalán nem élveztem.
2018. okt. 21. 19:34
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Ha már így téma van... nekem tetszik a sajátom. Szép rózsaszín, egyenes és rendben van a méret meg vastagság is. Nem kívánnék nagyobbat és vastagabbat sem. De egy kapcsolat szempontjából ne a szerszámon legyen már a hangsúly, mert az érzelem a fontos, anélkül nem megy a dolog.
2018. okt. 21. 19:48
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Én nem értek egyet, sajnos én nagyon nagyon szűk vagyok, a páromnak viszont nagy és vastag a szerszáma. Még 1 év után is van, hogy fájdalmas, jobban örülnék, ha kisebb lenne neki..de hát ez van, nem a péniszébe szerettem bele :)
2018. okt. 21. 22:45
 15/27 anonim ***** válasza:
Ehhez a kérdéshez fűzött magyarázatot ki kellene tenni ide állandó fejlécnek az ovodások kedvéért, akik itt sírnak, hogy nincs nőjük, mert kicsi a farkuk:)
2018. okt. 23. 12:05
 16/27 A kérdező kommentje:
15-ös. Tehát ügyesen kifejtettem, hogy nem a méret a lényeg? :D Olvasd el a válaszokat, szinte mind egyetért!
2018. okt. 23. 12:10
 17/27 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egy vicces felosztás, a farokméretről.

10 cm-nagyon kicsi

14 cm- még mindig kicsi

18 cm- elég jó

20 cm-nagy

22 cm-figyelj! nem a méret a lényeg!

2018. okt. 23. 13:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Volt dolgom egyszer egy 22 cm-sel. Nasgyon szép volt kivülről, vastag is volt, de ahogy többen írták, nekem is fájt, élvezni se tudtam az együttléteket. A közepes teljesen oké, tehát nem az volt a gond, hogy túl szűk voltam.
2019. jan. 9. 23:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Nekem 8cm-tol 22cm-ig van tapasztalatom (ok mondtak a pontos szamokat, de a 8-10 centit eleg konnyu megsaccolni)

8-14cm-ig abszolut nem volt jo, tele voltak komplexusokkal es hihetetlenul hamar 1-2 perc alatt elmentek, lehetett volna jo, ha tudtak volna hasznalni.

15-20-ig volt a legjobb, azt kelloen ereztem is.

A 22-es azzal se volt gond igazan, csak nem szerettem, hogy nem tudom normalisan kenyeztetni a szammal, ahhoz mar tulsagosan nagy volt.

En azt mondanam, hogy 16-17cm es korulmetelt, az gyonyoru tud lenni :)

De ez annyira egyenfuggo!!

2019. jan. 18. 19:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Én igazán örülök ennek a kérdésnek. Nemrég ismerkedtem meg egy pasival, és meglepett mekkora nagy szerszáma van, (főleg hogy a fickó nem nagy termetű) tetszett, és izgató volt, de egyáltalán nem volt jó a sex, talán ha türelmesebb lett volna, de mivel hosszú is volt, mindenhogy kellemetlen volt. Csalódtam.
2020. szept. 6. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!