Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz annak az élet akinek ilyen személyisége van?
Csöndes és visszahúzódó vagyok emiatt nagyon sok gondom van. Leginkább a társkereséssel. Sosem volt még barátnőm, sosem voltam szerelmes. Ez már egyre jobban zavar. Kezdem úgy érezni hogy ez már így is marad. Próbálok változtatni de ezen nem egyszerű.
Sokszor azon gondolkodom hogy milyen jó azoknak akik már tízen évesen szerelmesek, nekem ez kimaradt, kicsit rossz. És az még rosszabb hogy telnek az évek és nem történik semmi.
A személyiségem a legnagyobb probléma. A kinézetem még elmegy (korábban tettem fel egy kérdést hogy a kinézetem e az oka annak hogy nem volt még barátnőm, és akiknek küldtem képet szinte mindenki azt írta hogy tuti hogy nem a kinézetem a gond.)
Szerintetek az ilyenek mint amilyen én is vagyok, sosem lesz párjuk?
Nem valószínű, hogy lesz párod, Kérdező. A probléma a mai mosléktársadalmi közfelfogással és a korszellemmel van, ami hedonista, dekadens, és önimádó. A látszólagos értékeket sokkalta jobban díjazzák, mint a valóságosakat, a társasági emberek népszerűek, sok a társadalmi kapcsolatuk, és manapság leginkább nagy pofával, pénzzel, meg ököllel lehet érvényesülni a legjobban (gy.k. az erősebb kutya bszik). Az intelligencia, szerénység, bölcsesség pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek.
Korcs egy világ.
5-ös: Ámen. :D
Ne keltsünk hamis illúziókat senkiben, egy kiforrott személyiség megváltozhatatlan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!