Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz annak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz annak az élet akinek ilyen személyisége van?

Figyelt kérdés

Csöndes és visszahúzódó vagyok emiatt nagyon sok gondom van. Leginkább a társkereséssel. Sosem volt még barátnőm, sosem voltam szerelmes. Ez már egyre jobban zavar. Kezdem úgy érezni hogy ez már így is marad. Próbálok változtatni de ezen nem egyszerű.

Sokszor azon gondolkodom hogy milyen jó azoknak akik már tízen évesen szerelmesek, nekem ez kimaradt, kicsit rossz. És az még rosszabb hogy telnek az évek és nem történik semmi.

A személyiségem a legnagyobb probléma. A kinézetem még elmegy (korábban tettem fel egy kérdést hogy a kinézetem e az oka annak hogy nem volt még barátnőm, és akiknek küldtem képet szinte mindenki azt írta hogy tuti hogy nem a kinézetem a gond.)

Szerintetek az ilyenek mint amilyen én is vagyok, sosem lesz párjuk?

2018. okt. 21. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miből áll az érdeklődési köröd?
2018. okt. 21. 14:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Szeretek sportolni. Szeretek autót vezetni (munkám is ez). És az egészségügy is nagyon érdekel.
2018. okt. 21. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez nem valami sok. Az egészségügyön belül mi érdekel? Anatómia esetleg?
2018. okt. 21. 14:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Mentőzés:)
2018. okt. 21. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Magyarul, azokon a dolgokon kívül, amiket aktívan művelsz, lényegében semmi más nem érdekel téged. Jól értettem?
2018. okt. 21. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:
15%

Nem valószínű, hogy lesz párod, Kérdező. A probléma a mai mosléktársadalmi közfelfogással és a korszellemmel van, ami hedonista, dekadens, és önimádó. A látszólagos értékeket sokkalta jobban díjazzák, mint a valóságosakat, a társasági emberek népszerűek, sok a társadalmi kapcsolatuk, és manapság leginkább nagy pofával, pénzzel, meg ököllel lehet érvényesülni a legjobban (gy.k. az erősebb kutya bszik). Az intelligencia, szerénység, bölcsesség pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek.

Korcs egy világ.

2018. okt. 21. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:

5-ös: Ámen. :D

Ne keltsünk hamis illúziókat senkiben, egy kiforrott személyiség megváltozhatatlan. :)

2018. okt. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!