Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz annak az élet akinek ilyen személyisége van?
Csöndes és visszahúzódó vagyok emiatt nagyon sok gondom van. Leginkább a társkereséssel. Sosem volt még barátnőm, sosem voltam szerelmes. Ez már egyre jobban zavar. Kezdem úgy érezni hogy ez már így is marad. Próbálok változtatni de ezen nem egyszerű.
Sokszor azon gondolkodom hogy milyen jó azoknak akik már tízen évesen szerelmesek, nekem ez kimaradt, kicsit rossz. És az még rosszabb hogy telnek az évek és nem történik semmi.
A személyiségem a legnagyobb probléma. A kinézetem még elmegy (korábban tettem fel egy kérdést hogy a kinézetem e az oka annak hogy nem volt még barátnőm, és akiknek küldtem képet szinte mindenki azt írta hogy tuti hogy nem a kinézetem a gond.)
Szerintetek az ilyenek mint amilyen én is vagyok, sosem lesz párjuk?
Kicsi az esélye, de nem lehetetlen.
Hány éves vagy?
Én is hasonló vagyok, de megértem a másik oldalt és próbálok is változni. Szerintem csak kevés ember van, akik úgy igazán nyitott személyiségek, akik bármilyen közegben megtalálják a helyüket, és szinte bárkivel szót értenek, az emberek zöme meg a két véglet között van. Aki valamennyire izgul új emberek megismerésekor, és szokott azon stresszelni, hogy vajon miről lehet beszélgetni másokkal, meg vannak problémái azzal, hogy közel engedjen magához másokat, azoknak tényleg kellemetlen egy zárkózott emberrel ismerkedni.
Ilyenkor nem csak magukra kell figyelniük, hanem a másikra is, ami érthető módon megterhelő tud lenni.
De ez nem a világ vége, csak azt jelenti, hogy ki kell egy kicsit lépned a komfort zónádból, és ösztönöznöd kell magad arra, hogy nyiss a világ felé. Az a duma, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, és nem szabad semmi pénzért változni nem igaz; a nyitott embereknek jóval könnyebb az élet sok területen, szóval nem is csak társkeresés szempontjából érné meg megváltozni.
De még ha nem is változol az sem a világ vége, csak tovább tart, mire valaki meglátja a benned rejlő jó tulajdonságokat, szóval ne add fel!
A változást emberfelettien akarni kell, csak akkor lehet változni
Állandóan fenn tartani a fejed, és azt mondani, hogy nem érdekel, elfogadod, hogy jelenleg ezen a ponton vagy, de minden egyes tetted mától fogva ahhoz az önmagadhoz fog közelebb lenni, akivé szeretnél vállni
Ha ez abból áll, hogy sportolsz, odafigyelsz arra mit eszel, a gondolataidra kellő figyelmet fordítasz, tehát nem hagyod, hogy az állandó negativitás lehúzzon, hanem igyekszel cselekedni, és tenni azért, hogy felhozd magad
Én is be vagyok gyöpösödve, mégis van párom. Simán van esélyed. ;)
Ha zavar ez az állapot, akkor törekedj a változásra -, öngyógyításra ?-. Kezdd azzal, hogy bocsáss meg magadnak ;)
Köszi a válaszokat!
Jó annak aki meg tud békékni azzal, hogy örökre egyedül marad... Én nem tudok, bele gondolni is rossz abba hogy örökké egyedül leszek. Meg én szeretném azt hogy szerethessek valakit. Meg persze babát is szeretnék majd.
Korában, 18 éves korom előtt nem zavart az hogyha egyedül lennék egész életemben. De mostanában már egyre jobban zavar ez. Mert hiába próbálok ismerkedni nem jön össze semmi :(
De gondolom lányok között is van ilyen személyiségű...
Amúgy 21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!