Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg könnyebb az élet szingliként mint kapcsolatban?
"Nők számára szinte mindig nyereség anyagilag egy párkapcsolat"
Ugyan miért? Egy csomó nő ismerősöm van, aki jól keres, nincs szükséeg anyagi támogatásra. És ha 2 dolgozó ember összeköltözik, akkor anyagilag jobban jönnek ki, mint egyedül. Nálunk pl. a férjem költözött hozzám, mert nekem volt saját, neki meg nem. Persze tudom, itt minden pasi 800 ezret keres, és a nőket meg mind eltartják, de a való élet nem ez.
Én csak sajnálom azokat, akik még nem tapasztalták meg, milyen egy jó, boldog kapcsolat, ahol a felek szeretik és támogatják egymást.
Nézőpont kérdése van olyan ember aki vágyik egy kapcsoltra és szeretné megélni / osztani az élményeit egy másikkal. Összekötni vele az életét... mer ő ettől lesz boldog.
És van a másik fajta akinek a háta közepére sem hiányzik h állandóan egy másik emberhez alkalmazkodjon.
Ő az a fajta aki idegrohamot kap ha csörömpölsz a mosatlannal és nem hagyod aludni.
V idegrohamot kap attól ha foglalt a zuhanyzó.
Mer ő MOST menne be nem nem 5 p meg 20 p múlva hanem MOST !
Ne írják neki elő h mikor takarítson, mit egyen, hova menjen. Mit nézzen a moziba....
És gyereket egyébként sem akar.
Meg ideje sincs arra h egy másik emberel pluszba foglalkozzon napi X órát mer megvannak a kialakult szokásai és abból nem enged !
Neki van egy elképzelése az életéről és az úgy jó.
Hagyják őt békén... stb.
Szal kinek így kinek úgy.
"Nők számára szinte mindig nyereség anyagilag egy párkapcsolat"
Te hol elsz? A jol kereso ferfiak es megelni nem tudo nok vilagaban? Ideje lenne felebredned. Kozelrol sem keresnek annyival jobban a ferfiak, mint amennyi gazdag pasit es aranyaso luvnyat vizionalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!