Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves férfiként már késő társra találni?
Attól még, hogy lepontoztak még nagyon is igaz amit írtam. Nem véletlenül olyan könnyű a nőknek fiatalon. Nézd meg a KSH statisztikáit, a 40 éven aluli férfiak 70%-a még gyerektelen! Ezek szinte mind még fiatal nőkön élik ki magukat, de majd ők is szeretnének gyereket valamikor, legalábbis a többség. A fiatal nőkre ezért olyan nagy a kereslet. Viszont már egy 40 éves nő... az kinek kell? Senkinek nagyjából, legfeljebb a 60 éves kocsmai papiknak.
Egy 40 éves rendben tartott, egzisztenciával rendelkező férfi meg kinek NEM kell? Nagyon kevés nő tud nekik ellenállni.
Miért nem képes sok ember felfogni, hogy nem a kor számít, hanem mindig az egyén. Valaki korán talál párt, valaki később, de a lehetőség megvan.
Minden ember a saját életét éli, miért kellene azon aggódni, hogy ki mit gondol rólad? Én is sokáig itt rontottam el, hogy érdekelt, hogy ki mit gondol rólam és emiatt sokszor éreztem rosszul magam. Most már egyáltalán nem érdekel.
30-on felüli nő vagyok, még nincsen gyerekem, de szeretnék. Mostanában kezdem ezt érezni, én tudom, hogy huszonévesen korai lett volna nekem az anyaság. Ja, és nem érdekel, kinek mi erről a véleménye.
Nincs olyan ember a világon, aki mindenkinek jó lenne, ez egyszerűen lehetetlen.
Régebben nem hittem; a "legyél pozitív" dologban, de amióta próbálok így gondolkodni, sokkal jobban érzem magam. :)
Szóval, a kérdésedre a válasz: nem késő, még 50 évesen sem, mert miért lenne az?
Ne akard görcsösen, ha mindig ezen aggódsz; kicsit tedd félre; addig találj hobbit, olvass, sétálj, keress meg régebbi barátokat, vegyél kutyust vagy bármi....
Neten is ismerkedhetsz, de az első találkozóra ne randiként gondolj, hanem csak találkozóra; 20-30 perc; egy kávé, ne támassz semmilyen elvárást; akkor nem fogsz csalódni.
Magadat próbáld belülről rendbe tenni, mert ha te nem szereted saját magadat, akkor hogyan várod el, hogy más is szeressen? :)
Nem mindegy, hogy mivel töltötted az előző 40 évet.
Most válsz, sose volt kapcsolatod, utazgattál, dolgoztál, stb.
"még 50 évesen sem, mert miért lenne az?"
Part talalni nem. Gyereket csinalni igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!