Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőknek vagy a férfiaknak nehezebb olyan párt találni akivel családot alapíthatna?
Én mivel férfi vagyok ezért nőt nehéz találni szerintem. Volt néhány barátnőm, de egyiknél sem éreztem, azt hogy megbízhatok benne, és gyereket vállalhatnánk. Volt amelyikőjüknek a barátnői voltak a fontosabbak, volt amelyik állandóan nyomozott utánam, hogy nem csalom e meg, pedig eszembe sem jutna ilyen. Volt egy olyan barátnőm akivel sokáig nagyon jól megvoltunk, de aztán pár év után nagyon sokat veszekedtünk, és annak azért lett vége.
Szeretnék már csaláodot alapítani, de nincs kivel, 28 éves vagyok.
Szerintetek melyik nemnek "egyszerűbb"?
A nőknek egyszerűbb. Az emancipinalodas ota, nekik megnőttek a jogaik (ugyanannyit KELL keresniük, mint a férfinak, mert különben diszkriminálva vannak stb), de az elvárásaik a férfiakkal szemben változatlanok az őskor óta: 1. keressen többet a férfi 2. védje meg őket 3. bármilyen igényt belátható időn belül elégítsen ki 4. ne csináljon ezt, ne csináljon azt, ne igyon, ne kártyázzon, ne bagózzon, ne legyen férfi
A saját elvárásaik is ellent mondanak egymásnak, mert a 21. századi pasigyűlölő feminizmus medrében a női emancipátort követve egyik nap ezt, másik nap azt akarnak. A férfi mint olyan tűnjön el - ebben az egy dologban következetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!