Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami egy párkeresés során már nem fér bele?
Figyelt kérdés
úgy értem mi az amit már nem tudsz tolerálni a lány/fiú múltjából?2018. okt. 17. 23:11
1/11 anonim válasza:
Szándékos Emberölés,nemierőszak,agresszivitás,állat bántalmazás. Hazugsággal inditás.
2/11 anonim válasza:
Ha töke van,vagy volt valamikor 😂
3/11 anonim válasza:
Ha már az elején bunkó! Pl. nekem volt egyszer olyan, hogy megkérdeztem chaten a srácot hogy: "azért írsz így, mert nem tudsz helyesen írni?" Mire a válasz az volt: " de tudok de nem fogok mert nincs kedvem" mire mondtam neki h tiszteljen meg azzal h nem ír értelmetlen szavakat erre azonban nem volt hajlandó. Hozzáteszem nem lett volna baj ha nem tud helyesen írni, van aki nem tud de NAGYON igyekszik.
A másik meg ha az illető nem ért a szóból!
Vagy ha nincsenek hosszútávú céljai! (Volt ilyen is)
És a legrosszabb: kiderül hogy van barátnője!!! (És ilyen is volt😡)
4/11 anonim válasza:
#3as vagyok: helyesíráshoz még annyit, hogy a vőlegényem is rossz helyesíró, de olyan édes mikor próbálkozik. Értékelem, hogy próbálkozik 😊
5/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam...a múltjából,pl.szerető volt vagy mittomén drogozott
2018. okt. 17. 23:39
6/11 anonim válasza:
Nalam az ha kurv*zott. Ki tudja mit szedett ossze :/
7/11 anonim válasza:
Nem ilyenkre gondoltam. Miközöd amugy ahozz h mi volt a multjában. Név lista kell az exkről? A tiédben nem volt semmi,ugye? Szüzen mész a randira..
8/11 A kérdező kommentje:
7es engem pont nem érdekel a múltbeli csontvázak,hogy kivel csalta az ex barátnőjét,pont nem erről fogom eldönteni,hogy akarom e folytatni az ismerkedést vagy nem..
2018. okt. 18. 00:31
9/11 anonim válasza:
#6 bizony, mert ha nem krvázik, akkor védett minden ellen :D
10/11 anonim válasza:
Pl Ha bevallja, hogy sosem tudott hűséges lenni.
Ha erőszakos bűncsekménye volt.
Ha férfiként volt már együtt férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!