Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó barátnő? El kell fojtania a bánatát és a gondjait, hogy ne terhelje vele a párját?
A férfiak többségének konkrét elképzelése van arról, milyen az ideális barátnő.
Legyen kedves, megértő, őszinte, hűséges, gondoskodó...
De mi van akkor, ha nyomja valami a lelkét?
Hogyan viselkedjen, hogy ne legyen lelkizős, hisztis liba...?
Férfiak, mennyire tudjátok komolyan venni, ha valami bántja a párotokat?
Kíváncsiak vagytok mi a gond, vagy inkább nem foglalkoztok vele?
Egyáltalán nem kell elfojtania. Sokkal rosszabb, ha nem mond semmit, de látom rajta, hogy valami bántja. Különben meg egy párkapcsolat arról szólna, hogy jóban-rosszban együtt..
Az, hogy mennyire venném komolyan az attól függ, hogy mi az ami bántja, de én mindenképpen szeretnék róla tudni és szeretném, ha elmondaná nekem. Fontos a bizalom és az őszinteség egy kapcsolatban. Természetesen, ha tudok akkor segítenék is neki, ha nem tudok segíteni neki benne, akkor csak mellette állnék és támogatnám őt.
Semmi baj, ha nyomja valami a lelkét vagy bánatos, ideges stb. Ha nem vagyok az oka, akkor ne okoljon érte, ha meg tudok, akkor had segítsek.
Egyetlen egy dolgot ne várj el egy férfitól...hogy asszisztáljon a szenvedésedhez. Muszáj tevőlegesen segítenünk megoldani a problémádat, amennyiben ez nem lehetséges, akkor biztatni, bátorítani, motiválni. Amennyiben ez számodra terhes vagy idegesítő, akkor egy barátnőt keress fel, a férfit pedig hagyd békén.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!