Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy soha senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy soha senki nem jön össze?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem volt még pasim. Viszont nagyon szeretnék, és akinek tetszem meg randizgatunk, még az sem jön össze. Mindig bele élem magam, meg nagyon akarom. És annyi. De miért vagyok ilyen szerencsétlen? :(
2018. okt. 17. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
9-es végre valaki leírta az igazságot.
2018. okt. 17. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
3 mas ez azért van mert nagyon válogatsz...
2018. okt. 17. 16:32
 13/19 anonim ***** válasza:
9 es én pl már csináltam egyszer egy nōi kamureget, kaptam bakker 1 perc alatt 40 levelet!!! Aztán csináltam egy diplomás 186cmes 90kgos férfi reget jöttek csajok.... Illetve csak jöttek volna mivel töröltem a profilt.
2018. okt. 17. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
22%

A nők csak azért sírnak, mert a tökéletesnek látszó ügyeletes álompasiról lecsúsztak. Mert mit is mondanak? Vagy a tökéletes, vagy inkább senki.

Tudod, a hétköznapi már büdös neki, arra a szintre ők már nem mennek le.

2018. okt. 17. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

#3: Nem kell sajnáltatnod magad: Nem az a baj, hogy szegény egyedül vagy, mert nem ez van!

Ott van előtted és te elhajtod.

2018. okt. 17. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
20%

A kérdés inkább így lenne helyes: Miért van az, hogy soha semelyik alfahímmel nem tudok összejönni?

Azért kedvesem, mert a nők 90%-a hajt arra az 5% "álompasira". Az egyik oldalról fel van pumpálva az egótok a csillagos egekig, a másik oldalon meg a nagy konkurencia miatt koppantok a szuper latin szeretőnél.

Jaj de nehéz az életetek, a könnyeimet törölgetem már...

2018. okt. 17. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
tényleg jó lenne ha ez a rengeteg nő itt fognámagát csinálna egy elsőtalálkozás vagy badoo, tinder accountot mint férfi és megpróbálna egy randit megbeszélni egy másik csajjal. Kiváncsi lennék melyiknek sikerülne. Én 183cm vagyok, állítólag jóképű is bár szerintem csak átlagos mégse írnak vissza, nem keresnek, 24 vagyok és még soha nem volt barátnőm ráadásul azzal se gyanúsíthatnak meg, hogy csak 1-2 menetre kéne a csaj... eskű adok képeket magamról, használja fel valaki és mondja meg neki milyen élményei vannak vele randi oldalakon..
2018. okt. 17. 20:18
 18/19 anonim ***** válasza:
42%

17-es. Az utóbbi 10 év betette a kaput a társkeresőzésnek. A gyökereknél vágták el magát a párkapcsolati felállást is. A nők totálisan elférfiasodtak, egóvezéreltek lettek. Felültek ennek a nagy feminizmusnak, bár ez a világszintű kampány sem véletlen. Íme az eredménye... Ez eredmény? Ezek a női jogok?

Könyörgöm! Minden nőt vernek? Most már a nők is dönthetnek? Miről? Ők választanak így is. Ja, most már szabadon szexelhetnek. Ezzel csak az a baj, hogy a "csak szex" nem más mint az egó legyezgetése. Kérdem én, a nők nem érzelmi lények?

A férfi és a nő úgy lesz egész, hogy van a férfi egó, a maszkulin, és van a női gyengédség, az érzelmi töltés.

Ebben a nagy modern világban mi van ezzel szemben?

Pincsikutya férfiak, és maszkulin nők. A nők vadásznak, a nők döntenek, a női egó van már a felhők felett. Ebből a pozícióból már könnyű fikázni a férfiakat.

Ami régen egy kedves gesztus volt a férfiak részéről, figyelmesség, megbízhatóság, ez ma már nem igazán számít, vagy ha igen, ez egy alap kellék. Ugyanígy alap kellék már a sziklaszilárd egzisztencia, a szórakozás, és a tökéletes külső. Innen indul egy kapcsolat. Az hogy valójában ki is az a férfi, csak ezek után jön szóba, de csak mint széljegyzet.

Kár ezért a modern, de inkább végzetes tendenciáért, mert bizony ma még csak kellemetlen, de 10-20 év múlva már akár komoly társadalmi problémákhoz fog vezetni.

2018. okt. 17. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Köszönhetō egyrészt a nōi jogoknak, feministàknak, liberistáknak, azért nézzétek màr meg, a mai világban jóval több a homokos nō mint régebben,nézzétek meg a mozifilmeket,video játékokat, már minden 2. Ba nō a fōszereplō, hála a feministàknak, a Magyar fiatal nōk olyanok lassan mint a férfiak, isznak mint a kefekôtō nem csoda hogy európában a Magyar fiatal nōk a 3. a listán alkohol fogyasztásban. Régebben nem volt ilyen!
2018. okt. 17. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!