Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha utálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha utálom magam? Hogyan fogadhatnám el magam, ha senki sem képes megszeretni?

Figyelt kérdés
Én egy ember vagyok, akit senki se szeret. Emiatt én is utálom magam. Utálom magam amiért egy félénk, visszahúzódó, jelentéktelen, nem nagyszájú lány vagyok. Egyszerűen nem tudok megváltozni. Mindig csak olyan pasikba botlok bele, akik átvernek.
2018. szept. 10. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi, én is ott tartok már gondolatilag, hogy átkozom anyám amiért nem kapart ki.

N

2018. szept. 10. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
ˇ#2 Jézusom mi ez? :D :D
2018. szept. 10. 15:31
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Az, ami a te agyi felfogóképességedet meghaladja, de másét nem.

2018. szept. 10. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én egy ember vagyok, akit senki se szeret. Emiatt én is utálom magam."

Összekevered az okot és az okozatot.

Előbb fogadd el és szeresd magadat, ill. szeress másokat, utána téged is szeretni fognak.

Előbb adni kell, ahhoz hogy kapjál.

2018. szept. 10. 15:47
 6/11 A kérdező kommentje:
De mások meg mindent csak úgy megkapnak.
2018. szept. 10. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Jaj nekem, mások így, mások úgy, és most ki rinyál itt? Te. Szóval jó lenne, ha ezt befejeznéd, és hozzáfognál az önmunkához, az önszeretethez!

Nekem is lenne ezeregy okom arra, hogy másokat irigyeljek, de nem teszem, azzal nekem nem lesz jobb.

2018. szept. 10. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi. Én is el vagyok keseredve, de tudom, hogy nem fog ez örökké tartani. Majd lesz valahogy.
2018. szept. 10. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:

"De mások meg mindent csak úgy megkapnak."

Már megint. Te csak az okozatot látod. Azt nem, hogy ők korábban mit tettek, mit adtak, mennyit szenvedtek, milyen utat jártak be.

És ha mások tényleg a semmire kapnak meg mindent? Mit számít? Neked nem lesz jobb, ha csak másokra mutogatsz!

2018. szept. 10. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem pont nem a parkapcsolatban, hanem a baratok szerzesenel mutatkozik ez meg. Ugy erzem unalmas vagyok, nem tudom, mirol beszelhetnek masokkal, nem tudok feloldosni, stb. Barmikor probalkozik, mindig en leszek az, akirol megfeledkeznek vagy nem hivnak meg helyekre. Nehez ezen valtoztatni, mert nem is tudod hol a hiba, hol kezdj a valtoztatashoz. En is neha igazsagtalannak erzem, olyan embereket kedvelnek jobban, akik ketszinuek, hazugok, de hat mit lehet csinalni?
2018. szept. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!