Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha utálom magam? Hogyan fogadhatnám el magam, ha senki sem képes megszeretni?
Nyugi, én is ott tartok már gondolatilag, hogy átkozom anyám amiért nem kapart ki.
N
Az, ami a te agyi felfogóképességedet meghaladja, de másét nem.
"Én egy ember vagyok, akit senki se szeret. Emiatt én is utálom magam."
Összekevered az okot és az okozatot.
Előbb fogadd el és szeresd magadat, ill. szeress másokat, utána téged is szeretni fognak.
Előbb adni kell, ahhoz hogy kapjál.
Jaj nekem, mások így, mások úgy, és most ki rinyál itt? Te. Szóval jó lenne, ha ezt befejeznéd, és hozzáfognál az önmunkához, az önszeretethez!
Nekem is lenne ezeregy okom arra, hogy másokat irigyeljek, de nem teszem, azzal nekem nem lesz jobb.
"De mások meg mindent csak úgy megkapnak."
Már megint. Te csak az okozatot látod. Azt nem, hogy ők korábban mit tettek, mit adtak, mennyit szenvedtek, milyen utat jártak be.
És ha mások tényleg a semmire kapnak meg mindent? Mit számít? Neked nem lesz jobb, ha csak másokra mutogatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!