Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha utálom magam? Hogyan fogadhatnám el magam, ha senki sem képes megszeretni?
Figyelt kérdés
Én egy ember vagyok, akit senki se szeret. Emiatt én is utálom magam. Utálom magam amiért egy félénk, visszahúzódó, jelentéktelen, nem nagyszájú lány vagyok. Egyszerűen nem tudok megváltozni. Mindig csak olyan pasikba botlok bele, akik átvernek.2018. szept. 10. 15:11
11/11 anonim válasza:
Nem is kell megváltoznod,csak elfogadnod magad. Mások az alapján ítélnek meg ahogy magaddal bánsz. Ha kivívod a tiszteletet,tisztelettel bánnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!