Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond az ha egy idő után lenyugszik az ember? N

Figyelt kérdés
Mindig is pörgős voltam,aztán lelassultam 35 évesen.Most már tényleg nyugodt életet akarok,nem bírom a feszültséget,a stresszt,nem akarok minden nap buliba járkálni,nem bírom a magassarkút,nem akarok tetszeni minden férfinek,se nőnek,nem érdekel ki mit mond rólam,nem érdekel a smink,nem érdekel a műszempilla,nem érdekelnek a gyerekek,bár tudom mindenki elvált,stb,de akkor se érdekelnek,én se akarok,aztán nem érdekelnek a habiszti emberek ,aztán nem érdekelnek a vallásosak sem,és nem érdekel senki aki itt be fog szólni.
2018. okt. 14. 03:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod a kritikát, akkor minek teszel ki kérdést? Nem bántásból mondom, és nem a véredet akarom szívni.

A te életed a te zenéd, úgy játszod ahogy neked jól esik.

Nem akarsz gyereket, gondolom karrierista vagy, biztos akad olyan pasi aki szintén nem akar gyereket.

Nem hinném, hogy mindenki elvált lenne, vagy lennének gyerekei. De amúgy meg ha van is gyereke, téged az miért zavar? Keress olyant, akinek az anyjával élnek a közös gyerekeik.

Most 2 hetente egy hétvégét ne hogy ne bírj már ki. Nem kell szeretned és nem kell megvenned semmit a gyerekeinek, ha nem akarod.

Bár azért egy férfinak fáj, ha a nő aki állítólag szereti, nem fogadja el a gyerekeit.

Már a fél életed leélted, mihez akarsz kezdeni őszintén?

2018. okt. 14. 04:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Egészségedre, amióta nem foglalkozok más emberekkel, konkrétan nem tudnak felidegesiteni vagy megbántani. Csak a saját életemre koncentrálok és kész.
2018. okt. 14. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Dehogy gond. Mindenki változik, ahogy idősödünk egyre bölcsebbeké válunk, nyugalmat, békét igénylünk.

Szóval meg tudom erősíteni a kérdésedet Kérdező.

Jelpill 46 éves pasi vagyok. Még nem is olyan régen én is buli buli hátán, 3 végén égettem a gyertyát stb. Manapság meg a haverok is értetlenül néznek, hogy 7vgn is inkább itthon pihenek, szombat este is lefekszem korán stb.

Sőt, ahogy idősödöm, egyre kevésbé lehet hatni rám ilyenekkel, hogy "kihívás", "pörgés" stb, ezeket mind a belső békétlenség hiperaktivitásba való kivetülésének gondolom.

2018. okt. 14. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele, ha nem akarsz párkapcsolatot. Az igy kiégett ember párkapcsalatra sem jó.
2018. okt. 14. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ezzel én is így vagyok, bár kb születésem óta.

F

2018. okt. 14. 09:28
 6/7 A kérdező kommentje:
3-as utolsó mondata nagyon tetszik,teljes mértékben így gondolom.Nagyon sok 50-es pasit ismerek,akik mennek ha kell ha nem,normális párkapcsolatuk nincs,és igazából valami defekt van náluk,nem kerek az életük még mindig.
2018. okt. 14. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyu cica, a válaszok érdekelnek?
2018. okt. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!