Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy dönt az ember?
Van egy férfi, akinek tetszem, és a külseje nagyon vonz, de eddig nem akartam nagyon mégsem fogadni a közeledését, mert kedves is, de számomra értelmileg és ambíciókban nem üti meg azt a szintet, amit egy párkapcsolatban szeretnék.
Minden irányból próbálom őt megnyitni, hogy hátha csak zavarban van, vagy még túl idegennek érez, és azért olyan a viselkedése, kommunikációja, gondolatiság, mint egy 18-20 éves srácnak (41 évesen), de nem tudok belőle többet kihozni. Belül többször letettem már róla, de közben meg az a baj, hogy testileg annyira vonz.
Nekem most a saját szabályaim szerint le kellene őt építenem. De mit csinálnak ilyenkor mások?
Helyes, sármos, határozott, vonz, de butuska, és nem érdeklik a nagyvilág dolgai. Nem akar sem karriert, sem fejlődést, csak úgy éldegélni, emiatt pedig - mivel én nem ilyen vagyok - a tisztelettel volnának problémáim, pedig nekem fontos, hogy tudjam a férfit tisztelni.
oh, én szerencsétlen..
"...de nem tudok belőle többet kihozni."
Nálam ez a sztori kulcsmondata(kulcsfélmondata :D). Tombol benned a megváltoztatás iránti vágy, mivel nő vagy. Hiába súgja a józan eszed, hogy felejtős, mégis újra meg újra nekifutsz, hogy megpróbáld az ideálod képére formálni - mivel ehhez az alapanyagot azért már látod benne. Szerintem mindegy is, mit írunk: hiába intünk majd józan észre, téged úgyis hajtani fog a remény, hogy majd érted megváltozik...
Meg szerencs, hogy engem a butuska ferfiak nem tudnak vonzani, barmilyen jol is neznek ki, igy ismeretlen nekem ez a dilemma 😊
Max. alkalmi kalandnak vallald be, ha az ilyen jatszik nalad.
Hallgass a racionális énedre.
Ha ennyire különböztök, nem tudod tisztelni, akkor nem működhetne, mint párkapcsolat, frusztrálna.
Te nem sokat tudnál kihozni belőle, mert nem is akar fejlődni, de ő meg visszahúzna.
Feladnád magad.
Ez ennyi. Megerősítést kaptam, hagyom őt, hadd találjon magához való hölgyet.
Köszönöm a válaszaitokat, kedves Felhasználók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!