Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb megoldás? Ha azt mondod egy nőnek randira hívásnál, hogy "szereted", vagy ha azt, hogy "többet érzel iránta"?
Ha nincs köztetek semmiféle komolyabbnak mondható kapcsolat akkor ne mond, hogy szereted, mert az elég Creepy.
Sajnos régebben én is beleestem abba a hibába, hogy előbb szerettem meg a másikat és előbb ábrándoztam a kapcsolatról és a közös dolgokról, mintsem bármiféle módon elhívtam volna valahova. Ennek természetesen a szokásos történet lett a vége.. Mire végre megléptem és elmondtam neki, hogy szeretem, ő elmondta, hogy nem szeret és nem akar semmit. Én meg szenvedtem.
Ebből az a tanulság, hogy ne csinálj ilyet és ne kezdj soha azzal, hogy te már szereted, mert ennek a nagy része egy általad elképzelt/idealizált hamis kép.
Egyetertek az elsovel.
Komolytalan, hogy szeret, mikor nem is ismer. De meg jobb, ha azt mondod, hogy szeretned megismerni.
Ismerem már lassan 2 éve. Szóval az, hogy nem ismerjük egymást, nem lenne igaz.
De a válaszokat mindenképpen köszönöm, jöhet még!
egyik sem, mindkettő lúzerség, komolyan, ne már...
take it easy.
Miert kellene indokolni h miert szeretnel randizni vele?
Azert szeretnel randizni vele mert szeretned jobban megismerni/jol erzed magad a tarsasagaban/erdekel teged.Pont. Ne remiszd el nagy szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!