Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nem az edzteremtől izmos, hanem természetes sportos, egyéb munkáktól izmos?
19-21 éves koromban rengeteg fát összehasítottam, megmozgattam, pakoltam, mint munkás. Egyáltalán nem voltam az a tipikus izmos, jómunkásember alkat, mint a régi kommunista propaganda plakátokon, vagy mint most instán a hipster favágók.
Inkább csak szálkás voltam (izomra gondolok).
Nem tudom hogy csinálják, akik tényleg a munkától izmosak.
Igen, a férjem.
Ő Annyira alapból az az izmos fajta, hogy hiába irodai munkán van, előtte pedig 4 évet húzott le kb 3 székben egy egyetemet, hogy még most is akkora izmos karja van, hogy átérni nem lehet. A háta mint egy szekrény. A lába tiszta fatörzs. Engem fél kézzel felkap.
Pedig nem jár el soha gyúrni,s nem is kövér!
Gyerekként majdnem felborított egy több mint 1 tonnád autót, véletlen, mert el kezdte himbálni...:D
De azért azt is aláírom, hogy ő nagyobbra nőtt mint 2 méter, és jóval 100 kiló felett van így.
Az exem... Természetes izom van rajta, széles vállak, pici pocak. Imádtam a testét. Szőrös mellkas, nekem az is bejött. Annyi, h nem magas.
Megadjam a számát? :D
Egyébként erdélyiekre jellemző... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!