Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme a csajozási praktik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a csajozási praktikáknak, ha úgyis csak a pasi arca számit?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már mindenki egy árucikk. Jó hogyha ezt észben tartod, és ezek szerint építed fel a stratégiádat.

Elmész egy boltba te megvennéd a szakadt és igénytelen csomagolásban lévő minőségi cuccot? Ugye nem...

Vagy vennél egy csicsa dobozban lévő vackot? ezt sem...

Szép csomagolás, de hamisítvány? Megveszed de megszívod, mert silány minőség.

Szép csomagolás, jó áru...viszont túl drága... ja, és az értékesítő dönti el ki tartozhat az exkluzív klubba. Buktad ezt is.

Sok esetben az van, hogy a külső is gáz, a beltartalom is az. Ezen lehet fényezni egy kicsit, de a valóság az, hogy kuka. A nőknél meg a beugró a tökéletes külső...

2018. okt. 13. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy egy tizenéves lánynak igenis számít a fizikum, de az esetek csekély százalékában lesz a kapcsolat életképes.

Nem tudom hány éves vagy, de tudd, hogy egy érett nő ( gondolok itt 22-25 éves lányokra) megfogható személyiséggel is.

Női gondolkodással azt mondanám hogy 20% arc/test 30 % duma és 50% személyiség.

Ha te egy adonisz lennél de emberként 0, hidd el akkor sem lennél sokkal jobb helyzetben.

2018. okt. 13. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Akárhány nōvel beszéltem idáig, mindegyik az arc és a kéz az amit megnéznek a férfin elōször, és ōk nem tinik voltak hanem 20-30 évesek! Szóval van benne valami! Ja igen és nekik 170-180cm pasi kell.
2018. okt. 14. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!