Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Magam egyáltalán nem iszok és hasonló emberrel szeretnék összeakadni, de nem tudom hol találhatnék ilyet.

Lehetőleg itt ne menjünk bele abba, hogy miért nem szeretem az alkoholt, semmi múltbéli esemény nem játszik közre, még részeg se voltam életem 24 éve alatt.

2018. okt. 11. 20:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%
En pl.soha egyetlen kortyot sem.De nalam ez egeszsegugyi dolog, es 10 eve igy van. Es ismerek magamon kivul ilyen embereket,meg ferfiakat is! Nem olyan nagy csoda ez, es ugyanott fordulunk meg, ahol mindenki mas...pl ha baratokkal beulunk kocsmaba, csak ezert nem maradok tavol, lehet mast is inni...
2018. okt. 11. 22:59
 22/23 anonim ***** válasza:
34%
Irak, Irán, vagy bármelyik iszlám országban
2018. okt. 12. 00:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Ma reggel 5 kor egy felessel nyitottam, előtte 2012-ben ittam 1 pohár sört, illetve 2011-szilveszterén egy pohár pezsgőt. Kapásból kiestem a pikszisből :)
2018. okt. 12. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!