Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Magam egyáltalán nem iszok és hasonló emberrel szeretnék összeakadni, de nem tudom hol találhatnék ilyet.

Lehetőleg itt ne menjünk bele abba, hogy miért nem szeretem az alkoholt, semmi múltbéli esemény nem játszik közre, még részeg se voltam életem 24 éve alatt.

2018. okt. 11. 20:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%
Minden normálisabb közösségben.
2018. okt. 11. 20:48
 2/23 A kérdező kommentje:
Az átlagos az, hogy mindenki iszik néha, mégha csak egy pohárral is.
2018. okt. 11. 20:55
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

Mármint egyáltalán? Alkalmanként sem? Nehéz lesz.

Nekem most egy pohárka bor csökkentette a fejfájásomat, egy kicsit felszaladt a vérnyomásom, de ittam már pálinkát fogíny gyulladásra. Sose voltam részeg, és az itthon lévőkkel is eléggé takarékosan bánok. A házi pálinkát például kifejezetten gyógyászati céllal tartom, jóval erősebb, mint a bolti löttyök, pont ezért jó érzéstelenítő és fertőtlenítő célra, de ilyet nem lehet akárhol kapni.

2018. okt. 11. 20:56
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Kocsmában.
2018. okt. 11. 20:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Maga a kérdés is tartalmazta az "egyáltalán nem" kifejezést.
2018. okt. 11. 21:01
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

Mi ez a nagy ellenkezés az alkohollal szemben? Ha egyébként semmi múltbeli esemény nem játszik közre, akkor nem értem, miért ne fogyaszthatna valaki mondjuk alkalmanként mértékkel, vagy gyógyászati célra bizonyos esetekben, mint nekem most a vérnyomás.

Az alkohol görcsoldó hatású is, így menstruációs görcsök esetén is segítség lehet 1-2 deci bor. Nemrég történt velem olyan, hogy ételmaradék maradt a fogaim között egy helyen, amit nem vettem észre, nem éreztem, nem láttam, estére begyulladt, megduzzadt az ínyem, fél deci házi pálinkával öblögettem kicsit és meg is ittam persze, másnap reggelre levonult a duzzanat.

2018. okt. 11. 21:08
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mániákus idegbeteg a témát illetően, ilyen használattal ki tudnék békülni, de be kell látnod, nem ez az átlagos.
2018. okt. 11. 21:11
 8/23 anonim ***** válasza:
43%

En sosem iszom,mert komolyan veszem a sportot es a sportteljesitmenyem.

N

2018. okt. 11. 21:13
 9/23 anonim ***** válasza:
51%

Soha?

Muzulmán, mormom lányok. Hol ismerheted meg? Muzulmán és mormon közösségekben.

2018. okt. 11. 21:17
 10/23 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, mi az átlagos, azt tudom, hogy az én ismerőseim többsége hasonlóképp fogyaszt, mint én, alkalmanként, mértékkel. Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, hogy teljesen mást látsz.
2018. okt. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!