Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik nem isznak alkoholt?
Magam egyáltalán nem iszok és hasonló emberrel szeretnék összeakadni, de nem tudom hol találhatnék ilyet.
Lehetőleg itt ne menjünk bele abba, hogy miért nem szeretem az alkoholt, semmi múltbéli esemény nem játszik közre, még részeg se voltam életem 24 éve alatt.
Netes társkeresőkre felmész, beállítod a szűrőt rá, és akkor kiadja az összes olyan csajt, aki egyáltalán nem iszik.
Sokan vannak.
Ha úgy érted, hogy még szilveszterkor sem koccint még egy lónyállal sem és te magad is sportos vagy, esetleg ilyen komolyabb fitness vagy hasonló "szubkultúrákban" találhatsz dögivel ilyen nőt, aki ennyire komolyan veszi.
Vagy versenysportolók közül se sok nő se iszik, egyáltalán.
Esetleg még mélyebben vallásosak közül találsz ilyeneket.
Most hirtelen több nem jut eszembe.
Anyukám se iszik egy pohárral sem!! És nem egy lelkiproblemas ember hanem egy TÖKÉLETES ANYA!
(Akárcsak apukám, bár ő szokott inni:D)
Egyébként én is elég ritkán iszom, ha van egy rosszabb napom utána kicsit berugok, jobban alszom és kicsit jobb. De csak egy sort iszok általában. Mer nekem elég annyi is..
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!