Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Magam egyáltalán nem iszok és hasonló emberrel szeretnék összeakadni, de nem tudom hol találhatnék ilyet.

Lehetőleg itt ne menjünk bele abba, hogy miért nem szeretem az alkoholt, semmi múltbéli esemény nem játszik közre, még részeg se voltam életem 24 éve alatt.

2018. okt. 11. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Én is sportolok és komolyan veszem, most mégis kellett egy pohárka bor, és amikor begyulladt az ínyem, azért jó volt az a pálinka, jobb, mint a kifejezetten erre a célra gyártott öblögetők.
2018. okt. 11. 21:20
 12/23 A kérdező kommentje:
Nehogy már azt kelljen magyaráznom mi átlagos egy alkoholistákkal és 14 éves koruk óta piáló emberekkel teli országban.
2018. okt. 11. 21:22
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd már abba. Azt hiszed különb vagy attól, hogy Te SOHA nem iszol semmit? Menj apácazárdába b@$zdmeg, ott még reszelt répa is van.. Idióta.
2018. okt. 11. 21:27
 14/23 peca1000 ***** válasza:
89%

Netes társkeresőkre felmész, beállítod a szűrőt rá, és akkor kiadja az összes olyan csajt, aki egyáltalán nem iszik.

Sokan vannak.

2018. okt. 11. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes körökben mozoghatsz, ha ezt látod. :-D
2018. okt. 11. 21:31
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Dorolhor nevű kedves kérdező, ne küldj priviket; főleg ne 24 éves taknyosként. Nem léptél érzékeny pontomra, én sem alkoholizálok; de nem tiltom meg a páromnak, hogy ha kedve tartja, akkor igyon egy pohár bort. Szerintem épp Te hazudsz arról, hogy nincsenek múltbéli események. Nagyon is vannak nálad; azért nem tudod helyén kezelni a dolgot. A leveledet törlöm és nem válaszolok; ne is írj, mert nem érdekel. Köszi.
2018. okt. 11. 21:40
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Ha úgy érted, hogy még szilveszterkor sem koccint még egy lónyállal sem és te magad is sportos vagy, esetleg ilyen komolyabb fitness vagy hasonló "szubkultúrákban" találhatsz dögivel ilyen nőt, aki ennyire komolyan veszi.

Vagy versenysportolók közül se sok nő se iszik, egyáltalán.

Esetleg még mélyebben vallásosak közül találsz ilyeneket.

Most hirtelen több nem jut eszembe.

2018. okt. 11. 21:44
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Anyukám se iszik egy pohárral sem!! És nem egy lelkiproblemas ember hanem egy TÖKÉLETES ANYA!

(Akárcsak apukám, bár ő szokott inni:D)

Egyébként én is elég ritkán iszom, ha van egy rosszabb napom utána kicsit berugok, jobban alszom és kicsit jobb. De csak egy sort iszok általában. Mer nekem elég annyi is..

24L

19/23 A kérdező kommentje:
Ok, ezért írtam mégegyet.
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Rendben, megkaptam, köszi. Jó éjt.
2018. okt. 11. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!