Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 centiméter alatt már labdába se rúghat egy férfi?
A lányokat úgy hallom beszélni, hogy a 180-pár centi az átlagos magasság, ami számukra alap már. Az igazi magas férfi meg 190 felett kezdődik
2018. okt. 11. 19:24
Dehogynem! Én is magas vagyok. Nekem a legjobban a velem egymagas férfiak tetszenek. Nem vonzanak az égimeszelők.
2018. okt. 11. 19:32
184 centis pasit is láttam már csajjal.
Sőt, 180 centist is.
Teória megdöntve.
2018. okt. 11. 19:53
Ez hülyeség... Ahogy valaki már előttem is írta, sokszor inkább a srácok érzik magukat kellemetlenül, ha nem magasabbak a kiszemelt lánynál. Saját tapasztalatom is alátámasztja. Egyszer egy randipartnerem néhány perc után lelépett, pedig előzőleg nagyon nyomult, viszont csak arcképet látott rólam az ominózus találkozóig. Kb. 5-10 cm-rel lehetett alacsonyabb, mint én, és nekem ezzel vele ellentétben semmi problémám nem volt... Egyik barátnőm pl. szintén magasabb a férjétől. Most komolyan, akinek a testmagasság az egyik fő kritériuma, az gyakorlatilag nem a másik személyiségére fókuszál és nem igazi társat keres... így nem is kár érte, ha elutasít.
2018. okt. 11. 20:07
Nem. 185 alatt mindenki szűz, örökre magányos, családja, partnere természetesen nem lesz.
Az ilyen kérdések kiíróit honnan szalasztják? Valami elmegyógyintézetből?
2018. okt. 11. 20:17
A labdák általában 185 centiméter alatt tartózkodnak, szóval nyugodtan próbálkozhatsz a labdába rúgással, csak figyeld, hogy a kapus a másik irányba mozduljon.
2018. okt. 11. 20:45
Ha ez a divat tovabb durvul, max fel éven belül a 2 méteresek fognak sirni hogy alacsonyak.
Tavalyi kerdesek tobbsege még 170 alattiaktol volt.
2018. okt. 11. 21:55
Nem feltétlenül. Az én párom 175, én 165. Az első fiúim 180+ centik voltak, valahogy mentem a barátnőim után, akik folyton szajkózták, hogy egy férfi ne legyen már alacsony, de eltekintettem attól a ténytől, hogy az egyik barátnőm 187 centi a másik 191 :D
Később rájöttem, hogy nekem kényelmetlen érzés magas fiúval járni, mert nagyon kislánynak érzem magam mellettük a 15-20 centi különbség miatt, a magas fiúk nem az én zsánereim :)
2018. okt. 12. 07:29
Meséld már el, mért pont 185 áll a kérdésedben?
2018. okt. 12. 10:50
Jajj már! Persze 185cm alatt csak szűz nyomorékok vannak ! Nem is értem hogy az én párom hogy járt sikerrel a 176 centijével !
2018. okt. 12. 14:22
Kapcsolódó kérdések: