Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy lánnyal, aki nem akar lekopni?
Figyelt kérdés
Idősebb nálam 2 évvel, én 21 vagyok. Én már rájöttem, hogy nem vagyok rá kíváncsi, nem illünk össze, de nem tudok vele mit kezdeni, folyton próbál meggyőzni, hogy de mégis beszélgessünk, meg látszik, hogy nincs senki, akivel beszélhetne. Azt mondta, ne is próbáljam letiltani, mert csinál új profilt és akkor is írni fog, meg hogy hogy lehetek ilyen gonosz, hogy teljesen magamba bolondítottam, aztán meg mégsem kell nekem.Na mindegy, nekem nem kell ilyen hangulatember, bevallása szerint borderline-os is. Hogy tudnám finoman elküldeni a francba, ha egyszer mindig megtalál?2018. okt. 11. 16:50
2/7 anonim válasza:
H kuld el nem finoman...ha zaklat jelentsd fel a faszba.
3/7 anonim válasza:
Maradj következetes. Egyszer utoljára küldd el keményen a francba (a finomkodás nem fog működni), mondd meg neki, hogy mostantól semmilyen megkeresésre nem válaszolsz és tratsd is magad hozzá, akkor is, ha nehéz megállni, hogy ne reagálj. Ha új profilról ír, szó nélkül tiltsd, ha elér valahogy telefonon, szó nélkül csapd rá és tiltsd le a számot. Egy idő után megunja és talál magának egy másik áldozatot.
4/7 anonim válasza:
Határozott végszó,és teljes ignorálás.
5/7 anonim válasza:
Eréjesen máskepp nehez lesz vele megértetni!
6/7 anonim válasza:
Veresd meg a nőismerőseiddel, vagy jelentsd fel a rendőrségen.
(Csak hogy a 6. válaszoló is boldog legyen).
7/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy inkább abba fektessen energiát, hogy elfelejtsen és mást találjon, mert te biztos vagy a döntésedben. Ne bőszítsd fel, akár jelezd, hogy sajnálod, hogy nem tudod szívből viszonozni az érzéseit, épp ezért a legjobb, ha nyitottá válik a világra és olyat talál, aki sokkal többet tud nyújtani számára. Kérd meg, hogy ezt értse meg, lehet hogy nem lesz a legkönnyebb egy ideig számára, de csak ebből származhat előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!