Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha komoly szándékkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha komoly szándékkal ismerkedtek nőkkel, akkor mi az ami elfogadott és mi nem a múltjából?

Figyelt kérdés
Pl szexpartnerek száma,szerető volt...
2018. okt. 9. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

OFF lesz, de:

"zártosztályon kezelték"

És ha simán csak kórházban, a pszichiátriának NEM a zárt részlegén? Vagy ha egész életében "szabadlábon" volt, de gyógyszeres terápiában már volt része? Puszta kíváncsiságból kérdezem. :D

2018. okt. 9. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyéjszakás kapcsolatok, túl sok kapcsolat, abortusz (nem egészségügyi okból), prostitúció. Ezek jellemzően a negatív megítélésű dolgok, amik kizáró okok lehetnek. Meg esetleg korábbi sorozatos megcsalások.
2018. okt. 10. 01:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Igyekszem nem foglalkozni és nem is akarom hallani, hogy mik voltak. Főleg mert zavarna a tudat. Értem, hogy van múltja de nem fogok rákérdezni. Az viszont kifejezetten zavarna, ha a szexualitásában olyan extremitások lennének, mint többes szex, biszexualitás vagy egyéb kilengések. Nem azért, mert elítélném ezt. Hanem azért, mert nem akarok olyan kapcsolatot, ahol tudom, hogy nem vagyok elég neki egymagam, hiszen többre vágyik. Továbbá ha csak szexkapcsolata volt, vagy szerető volt titokban, az is zavarna, mert azt mutatná, hogy ilyen téren gátlástalan. Ha nem zavarja, hogy más félrekúrt miatta, Ő is simán félrekúrhatna mellettem. De ez szerintem logikus is.

Nem angyali szüzet keresek, de legyen már normális, ha már én is az vagyok...

2018. okt. 11. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Ergo a biszex már abnormális, és te nyilván reálisabban meg tudod ítélni, hogy mire vágyik, mint ő maga. :)

2018. okt. 11. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Ha biszex, akkor könnyen elképzelhető, hogy nem lesz neki elég egy férfivel. Ideig-óráig talán, de aztán ki tudja?

A legtöbb nő szintén nem választana biszex férfit, épp ezen okok miatt. Hol is a kettős mérce? Had döntsem el, mi kizáró ok nálam!

2018. okt. 11. 19:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem képzelegni kell, hanem a tényekből kiindulni, és abból, ami már megtörtént. Nem, nem más biszex nőkkel, hanem azzal, amelyik a te párod készül lenni. A logikád mentén dobhatnám én is azonnal a pasit, aki felveti, hogy jó lenne análisan csinálni, mert én azt nem akarom, szóval "ideig-óráig leszek csak elég neki, egyszer tuti félrekúr/szakít majd".

Azt meg miért rajtam kéred számon, hogy bizonyos nők nem akarnak biszex férfival járni? :D Attól, hogy az ő hozzáállásuk egy baromság, még a tiéd sem lesz kevésbé az. Te eldöntheted, mi alapján szelektálod az embereket, én pedig eldönthetem, hogy reagálok-e arra, amit leírsz. Tudod, szólásszabadság, meg ilyenek.

2018. okt. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!