Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány egy férfinál, ha vannak rajta plusz kilók?
Hát azért ez 20kg túlsúly. Annyira könnyű lefogyni csupán akarni kell, ha egy férfi jó nőt akar akkor tegyen is érte.
Ez kicsit olyan mintha a boltban meg akarnék venni valami drága terméket és mondanám a boltosnak, hogy nagy hátrány hogy kicsit kevesebb pénzem van? :D
Ízlés kérdése. Van akinek hàtràny van akinek nem.
Nekem pl nem hàtràny, inkàbb előny. Sem a ropi, sem az izomtibor kockahas típus nem jön be, inkàbb a mackós, kis pocakkal.Persze Nem 9 hónapos sörhasra meg 150 kilóra gondolok. Az én férjem pl 190cm/110 kg. Csak azt nem tudom hova teszi ezeket a kilókat, van egy kis poci de amúgy nem nagyon làtszik rajta, eloszlik. Még a vérnyomàsa se magas, a rossz koleszterinje is normàlis.
Amúgy 185 centis pasinak a 100kg nem 20 felesleg, max 10. Persze ízlés dolga De szerintem nem szexi ha egy férfit elfúj a szél olyan sovàny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!