Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik hosszabb ideje tartó beszélgetés során eltűntök, miért csináljátok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 07:35
11/15 anonim válasza:
Kiderult h kapcsolatban van
Alkalmi szexet keres megiscsak
Oregebb volt mint mondta
12/15 A kérdező kommentje:
Ez tiszta sor. De szerintem bármely helyzet is áll fenn, egy "bocs, de nem szeretnék tovább ismerkedni veled" vagy "bocs, de ez meg az van, szevasz tavasz" megírásától senkinek sem esne le a karikagyűrű az ujjáról. Na de ilyenek vagyunk mi, emberek.
2018. okt. 7. 10:25
13/15 anonim válasza:
Szerintem az az oka, hogy "kiderült" számára valami, ami nem jött be neki. Legyen ez életfelfogás, vélemény, a másik kinézete, bármi. És könnyebb lelépnie egyből, mint korrekt módon még írni pár soet, hogy " ne haragudj, azt hiszem nem egymást keressük."
26/N
Ja, és Forced Smile! Neked egy másik kérdés alatt még szőrös volt a puncid te kis csacsi! :D
14/15 anonim válasza:
Engem májusban tiltott egy ilyen eltűnős alak, aki augusztusban hirtelen gondolt egyet, és előkerült.
Állítólag, stresszes volt az az időszaka, költözés stb., és már nem férte bele az életébe, idejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!