Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok rajtam kívül, akik már betöltötték a 29-et és még soha nem volt barátnőjük?
Figyelt kérdés
Jelen állás szerint mikorra várható, hogy lesz nektek? Nekem jelen állás szerint SOHA.2018. okt. 4. 19:57
2/8 anonim válasza:
Van. Amputálták az egyik lában kamaszkoromban. Próbálkoztam nagyon sokáig ismerkedni, de annyira undorító visszautasításokat kaptam a nőktől, hogy mostanra eljutottam arra a szintre, hogy nem is próbálkozok. Úgy vagyok vele, hogy nem megyek házhoz a pofonért. Szerintem nem lesz párkapcsolatom soha.
3/8 anonim válasza:
Én csak 23 vagyok de úgynézki nekem se lesz soha,már én se nagyon próbálkozom!
4/8 anonim válasza:
Ezen az oldalon kb 200.000 ilyen kérdést találsz.
Nem nem vicc.
12 egy tucat. Napi 50 "Még sosem volt bártatnőm." című kérdés van.
Komolyan valaki vezessen be egy sorszám rendszert.
5/8 anonim válasza:
tessek lejjebb adni az igenyeket.
6/8 A kérdező kommentje:
#5: Nem adom lejjebb. A szüleim lejjebb adták (sejtésem szerint), ráb***tak rendesen. Hát én biztos nem követem el ugyan azt a hibát.
2018. okt. 4. 21:54
7/8 anonim válasza:
5-ös. Hova adjam már lejjebb ? A holtakig ?
8/8 anonim válasza:
Igen én nekem se volt még 27 évem alatt ! Volt egy autóbalesetem, és nem leszek soha újra egészséges ! Sántítok a bal lábamra, az arcomat is műteni kellett ! Soha nem fogok kellene egy lánynak sem !
Egy egészséges , teljesen átlagos férfinek csak akkor nincs csaja szerintem ha nem tud normálisan enni és nem sportol. Vagyis csak nem kéne disznó szintre hízniuk és lenne baratnojuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!