Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt állítják rólam, miért vagyok még mindig egyedül?
Tudom, első néhány rosszmájú hozzászólás: "mert hazudnak". Természetesen ez is opció (lehet)... DE!
Értelmes, kedves, mai trendekhez képest normális (már-már régimódi) értékrenddel rendelkező, segítőkész, könnyen barátkozó, magát jól eladó (ehh...), egészen elfogadható humorérzékkel bíró srác vagyok. A környezetemben kedvelnek, szívesen fordulnak hozzám tanácsért, bíznak bennem és van közöttük nő, nem kevés. Állítják, hogy nem értik, egy ilyen ember miért van még 27 éves létére egyedül és igazából én sem értem. Nem vagyok egy főnyeremény külsőre, bár ez szubjektív, de állítom, hogy 10-ből legalább 5 szembejövő nő hozzám hasonló alkatú, kiállású és stílusú sráccal jár. És ez kezd engem is frusztrálni, mert ha találkozom is egy olyan lánnyal, nővel, aki érdekelne, vagy lepattint, vagy foglalt. Ennyire a külső a minden, hogy már az átlagos is kevésnek számít? De ha így is van, a hozzám hasonló kinézetűek miért sikeresek, ha a személyiségem alapján engem is kapósnak gondolnak? Elfogadom, ha egyedül maradok, semmi bajom nincs ezzel, csak rossz látni, hogy komolyabbra sosem kellek... (Volt már kapcsolatom, de régebben, nem vagyok szűz és társai.)
Valaki adjon nekem használati útmutatót az élethez... :/
Ugyanilyen vagyok sőt ugyanúgy 27 éves. A gondom is ugyanez. No nézzük csak ugyanazon síkon.
Amit állandóan bántok az a média és internet. Mindkettő az emberi agy erkölcs mentalitás gondolkodás ellenségei. A másik 2018as fogyasztói társadalom. Ez a komplett 21.század.
Sok múlik a külsőn: igen! Ezt hozza a média világa a hétköznapokba. Jól kell megjelenni követni kell a trendet meg egyfajta kamu "egyéniséget" magunkra erőltetni. Megmutatni hogy mi vagyunk azok akik.
A fogyasztói társadalom kiölte az emberekből a szívet. Motorizált gépies pénzalapú fogyasztási sémák nemcsak a használati cikkekre hanem átépülnek az ÷let más területeire is. Hiába vagy jó ha megunnak akkor dobnak mert van helyetted másik.
Könnyebb a dolga ennyi idősen egy lánynak. Gondolj bele minden lány előtt 10 pasi térdel de persze a csaj nem fogja bevallani. Ők válogathatnak mi nem. Nekünk kell megfelelni a lánynak. Jobbnak mutatkozni mindenkinél a maxot adni.
Munka kell?százan állnak a helyedre. Neked kell megfelelned
Külföldre mennél:százan vannak a pozíciódra. Neked itt is meg kell felelned. Legyél jobb...
Az egész élet sajnos egy verseny egy megfelelés melynek nagy alapja az hogy nem igazán találunk párt normális belsővel.
Ha egyszer összetörtek (nem csaj vagy hogy gyors vigasztalodj valakivel 2 nap múlva) sajnos a hegek lassan gyógyulnak. Persze a nők megérzik és menekülbek is előled. Milyen érdekes összetörnek de még le is néznek...
Sajnos a mi generációnk ahogy hallom néha megkísérti a halált a vonat síneken mert elegük lett a megfelelésből.
Mit is kérdeztél? Miért nem kellünk a lányoknak? Erre szerintem ők sem tudják a választ. Ha esélyt adnának csalódni biztos nem fognának...de hol az esély....
Üdv
Elvis
Kérdező, és miből gondolod, hogy nem fognak? Itt is olvasni, napi rendszerességgel mennek a szakítások. A következő kapcsolatodban is csak egy pótlék lennél egy másik átlag helyett.
#10, 33 vagyok. Bőven volt mit tapasztalnom a világról sajnos. Egyszerűen korcs világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!