Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt állítják rólam, miért vagyok még mindig egyedül?
Tudom, első néhány rosszmájú hozzászólás: "mert hazudnak". Természetesen ez is opció (lehet)... DE!
Értelmes, kedves, mai trendekhez képest normális (már-már régimódi) értékrenddel rendelkező, segítőkész, könnyen barátkozó, magát jól eladó (ehh...), egészen elfogadható humorérzékkel bíró srác vagyok. A környezetemben kedvelnek, szívesen fordulnak hozzám tanácsért, bíznak bennem és van közöttük nő, nem kevés. Állítják, hogy nem értik, egy ilyen ember miért van még 27 éves létére egyedül és igazából én sem értem. Nem vagyok egy főnyeremény külsőre, bár ez szubjektív, de állítom, hogy 10-ből legalább 5 szembejövő nő hozzám hasonló alkatú, kiállású és stílusú sráccal jár. És ez kezd engem is frusztrálni, mert ha találkozom is egy olyan lánnyal, nővel, aki érdekelne, vagy lepattint, vagy foglalt. Ennyire a külső a minden, hogy már az átlagos is kevésnek számít? De ha így is van, a hozzám hasonló kinézetűek miért sikeresek, ha a személyiségem alapján engem is kapósnak gondolnak? Elfogadom, ha egyedül maradok, semmi bajom nincs ezzel, csak rossz látni, hogy komolyabbra sosem kellek... (Volt már kapcsolatom, de régebben, nem vagyok szűz és társai.)
Valaki adjon nekem használati útmutatót az élethez... :/
Az élet nevű játékhoz nincsenek jó tanácsok. Rengeteg dolog múlik a szerencse kérdésén. Szerintem még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy feladd, vagy ilyesmi. Egyszerűen szerintem akkor jön a jó mikor úgy megtalálod magad, a szàmítàsaid, mikor nem készülsz a párkeresésre úgy kimondottan. Talán még annyit hozzá tudnék tenni, hogy sok múlik az elfogadáson is például találsz egy hölgyet, aki passzol hozzád, de neki gyermeke van. Itt jön szóba, hogy a nő ugyanúgy normális attól, mert gyereke van, nem apukát keres és stb.
Szóval nagyon összetett dolog ez a normális és jó társ megtalálása dolog.
25N
#4 Ezekkel nincs gond, nálam kevesebb elfogadó embert ismerek a környezetemben. Néha már emiatt félnek tőlem, hogy biztos hátsó szándékom van, amiért nem szólok be ilyen olyan testi-lelki-életvezetési "hiba", hiányosság miatt.
#5 Nem gondolnám, jó szájízzel gondolok vissza a kapcsolatomra, de nem vágyom vissza hozzá. Se máshoz.
Velem is pont ez a helyzet. Én néha még azt is megkapom, hogy jól nézek ki. Legutóbb egy lánytól, akivel testileg is közel kerültünk egymáshoz. Szóval vannak akiknek tényleg jól néznek ki. (Bár fullos pasinak sem tartom magam. Lényegében sosem buktak rám olyan szinten mondjuk bulikban nők mint néhány tényleg jól kinéző haveromra. Őket pillanatok alatt megcsókolják a bulikban és gyakran haza is mennek utána.) Velem ilyenek nem történtek, bár mindig próbáltam elkerülni az ilyen lányokat, szóval lehet csak ezért nem. Rendes srác/férfi próbáltam mindig lenni. Egyszerűen csak egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányt kerestem. Próbáltam ismerkedni, voltak kisebb/nagyobb sikerek is. De akikkel a legjobban el tudtam volna képzelni a kapcsolatot, mert tetszettek, magamhoz illőnek láttam őket és nem voltak könnyűvérűek azok mind kapcsolatban voltak, nem érdekeltem őket vagy szépen elutasítottak.
Nem vagyok zárkózott sem és egy minden lében kanál sem, aki az előtérben villog. Sokan szeretnek velem lenni, kikérik a véleményem, hallgatnak rám. Jóban vagyok a legtöbb szaktársammal is. Többször elgondolkodtam már azon, hogy miért nem látja meg egy nő sem bennem azt, hogy boldog lehetne velem és nyithatna felém.
Nem akarom magam másokhoz méregetni, de olyanokba is beleszeretnek szinte csak látásból akikről négy város tudja, hogy nem a legrendesebb srácok, belém miért nem? Pedig rólam nem terjeng semmi ilyen, és a többség csak annyit hangoztat, hogy ők egy rendes férfira vágynak.
És ahogy körülnézek azt látom, hogy a valóban rendes férfiak vannak a legjobban eljerülve. Akik meg főként a puncit látják a nőkben, azokra kettesével buknak.
Azért, Kérdező, mert akit leírtál, azt nevezik átlagnak. Ilyen pasasból 12 egy tucat, tehát ugyanazt tudod, amit rajtad kívül a többi átlag. Egy lánynak semmi oka nincs hát arra, hogy téged válasszon és ne egy másik átlagot, mert pótolhatóak, felcserélhetőek vagytok (na és természetesen neki ugye jobb jár, mint az átlagpasas, a suba-subához kasztelmélet csak ránk, férfiakra vonatkozik).
A belső értékek semmit nem érnek, Kérdező, az intelligencia, becsültesség mára üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek. Olyasmivel kell kitűnnöd, amit a nők értékelnek, és amiből kevés van. Például jó külső, vagy rengeteg pénz. Ezekkel abszolút sikered lesz.
8-as! Hány éves vagy?
Nagyon negatív képed van a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!