Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekinti rengeteg férfi prédának az eladókat?
Először is le kell szögeznem, hogy a bókok jól esnek, viszont... a számtalan szexuális célzás, amit nap mint nap kapok, már kevésbé.
Ez független attól, hogyan néz ki a férfi.
Kezdem úgy érezni, hogy ezeket a beszólásokat úgy érzik megtehetik, én csak egy lány vagyok a pult mögött, akit megdugnának.
Azt hiszik azért vagyok ott, hogy magamat áruljam nekik...
A viselkedésem és az öltözködésem sem ad rá okot, hogy ilyen megjegyzéseket kapjak.
Aznap az x. alkalom után már legszívesebben rájuk sem néznék.
A leszerelés sem működik, sokszor nem veszik a lapot.
Vannak olyanok, akik ha meglátnak rögtön azzal indítanak, hogy de jól áll a kezemben a seprű, stb...
Tényleg könnyű prédát látnak a kereskedelemben dolgozó nőkben?
Nem érzik, hogy ez megalázó az illetőre nézve?
Ez nem csak a kereskedelemben van így. Vannak helyek, ahol a munkatársak sem jobbak.
Azért, mert rengeteg férfinek csak annyi kapcsolata van nővel az anyján kívül, hogy beszól valami szexuális dolgot egy idegennek.
Az a legrosszabb, aki ettől még menőnek is hiszi magát, csak " a világgal van baj, nem velem, jól megmondtam a kis kényes, pénzéhes p***ának, höhö".
Az ilyenekről legalább tudod, hogy bármilyen menőt játszik, bármekkora autóval jön és bármit vesz valójában egy használható nő sem áll vele szóba. Az ilyen csak simán lúzer.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!