Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti mennyire tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mennyire tudnátok komolyan venni, vagy mi a véleményetek a 40 feletti kapuzárási pánikos férfiakról?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akit 40-42 évesen elkap egy iszonyú közeledési pánik és hajbeültetést csinál magának és ráncfelvarrást és 10-15 évvel fiatalabbnak néz ki.

Nektek előny lenne ez, hogy végül is fiatalosan néz ki meg öltözködik, vagy inkább taszító, hogy végül is nem tudja elfogadni saját magát, a saját korát, ezért plasztikai műtétek egész sorozatát hajtatta végre magán?

2018. okt. 1. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Én sajnálnák őt. A belsejében érzi a bajt, de úgy érzi a külseje megváltoztatása oldja meg az életét. Aki elégedett annak nem kell külső tunning.

Én sajnálnám a férfit.

2018. okt. 1. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Amennyiben nem a “csajozás” érdekében döntött ilyen beavatkozások mellett, úgy semmi gond- ez is egy eszköz korrigálni valami.

Bizony vannak olyan helyzetek, amin a sportolás, fodrász már nem feltétlenül tud hatékonyan segíteni.

Mindenképpen azt nézném, hogy mi motiválta erre és emellett mértéket tudott-e tartani, egészséges önbecsüléssel, énképpel rendelkezik-e vagy ez az egész műtetsorozat egy eltorzult személyiség valamilyen rossz irányú reakciója.

Engem tehát (amennyiben nem kóros pszichés folyamatok állnak a háttérben) nem zavarna és szívesen ismerkednék vele.

... a történethez hozzátartozik, hogy én is 40 vagyok és volt plasztikai műtétem (mell, has)- nem dubai-ozás motivált és nem 5-6-700 köbcentik vannak bennem (ezek beteges méretek- E-F-G+ kosarak), hanem esztétikusabb külsőt szerettem volna ennyi idősen is, terhesség/szülés/szoptatás után.

(ha emberünk a 18-20 éves csajokra repül, úgy azt hiszem bizonyítást nyer a “gond van a toronyban”-elmélet).

Nem kell oszorozni a plasztikát. Lehet vele élni és visszaélni is, mint minden más szépészeti beavatkozással (pl. egy frizura, kozmetikai beavatkozás, sminktetoválás is lehet mértékletes, ízléses, normális és közönséges, túlzott, feltűnő is). Nem jobb vagy rosszabb, mint egy fogpótlás vagy mas protézis, ha ésszel használjuk.

Örülök annak, hogy 2018 van, áll úgy az orvostudomány, hogy tud választ adni arra is, amire edzés pl nem (kinyúlt bőr), akinek megfelelő az egeszségi állapota (altatás, szövődmények, hegesedés stb.), áll úgy motivációval és anyagiakkal is, annak hajrá.

Sokszor nem esik róla szó, de nem ördögtől való az sem, ha egy-egy ilyen nagyobb változás előtt a mentális egészségre is rágyúr valaki- akár szakember segítségével is, hogy biztosan azzal a tudattal vághasson bele, hogy ez egy eszköz a korrekcióra és nem egy teljesen test- vagy netán személyisegcsere.

2018. okt. 1. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Mit fog csinalni ujjabb 10év elteltével?Ha lesz miből,akkor szétoperáltatja majd magát,mert az ilyen nem fog tudni leállni később se.Igen taszító...
2018. okt. 1. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Öööööö, a férfiak nagyrésze még 60 évesen is nemzőképes, tehát náluk nem lehet "kapuzárásról" beszélni. Nincs olyan, hogy férfiklimax.
2018. okt. 1. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 "Nincs olyan, hogy férfiklimax."

"A férfi klimax az öregedés tüneteinek időben előrehozott megjelenése. Teljesítménytörés, amely fizikai, szellemi, szexuális és lelki szinten egyaránt megfigyelhető, feledékenység, levertség, alvászavar, deprimáltság. A szexuális tünetek, amelyek általában orvoshoz fordítják a beteget a közösülések gyakoriságának csökkenése, a csökkent szexuális vágyakozás (libidó), merevedési zavar (az erekciós készség zavara), orgazmus - és ejakulációs (ondó kilövellési) zavarok. A pszichés tüneteket elsősorban a nyugtalanság, félelem a teljesítmény törésétől, negatív tapasztalatok jellemzik. Ilyenkor merül fel általában először az elmúlás gondolata."

2018. okt. 1. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
#5 egyedül az maradt ki, hogy a férfiaknak alig a 10%-a "klimaxol" (ami igazából tesztoszteronszint-csökkenés, ettől még nemzőképesek lesznek), míg a nőknek a 100%-a.
2018. okt. 1. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:

De, van olyan hogy férfiklimax. Gondolom ki van sarkítva ez a kérdés, de én szeretem ha ad magára egy pasi és foglalkozik a külsejével. Amúgy is az ilyen pasik szeretnek élni, vannak még terveik és nem írják le magukat hogy "ők ezt már nem". Úgyhogy szerintem pozitív.

Amennyiben nem tinifiúnak öltözködik.

2018. okt. 2. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudnék azonosulni a gondolkodásmódjával,nekem iylen "férfi" nem kellene.Valószínűleg itt tényleg belülről kellene kezelni a bajt.Ha egy férfi tizstában van az értékeivel,jól érzi magát a bőrében akkor lehet kopasz is,akkor is magabiztosságot fog sugározni,mert nem a hajkorona vagy egy fiatalabb nő adja meg a férfiasságát.
2018. okt. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!