Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon felidegesített ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felidegesített ez a nő. Tanács?

Figyelt kérdés
2 hónapja beszélek egy 20 éves lánnyal. (én 26 éves férfi vagyok) Teljesen oda-meg vissza volt tőlem a hangom meg a fotóim alapján de sose tudtunk valami hülyesége miatt találkozni. Már eltervezte hogy mit csinálunk, szexet is akart stb. Mára is volt egy tali szervezve de kiderült hogy hétvégén valami buliban találkozott egy pasival és le is feküdtek. Ma meg vele talizott... Marha érdekes, nekem azt pofázta hogy szerelem nélkül senkivel nem fekszik le meg ehhez hasonló közhelyek, itt meg egyből.... Hogy a fenébe lehet ennyire idiot valaki?
2018. okt. 1. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

ja, hát hülyeség ez a szöveg, hogy csak szerelemből szexel, amikor veled is akart...

te meg ugyanúgy gáz vagy, mert csak annyi a bajod hogy nem te dugtál vele.

szóval nem kell ide tanács szerintem. legyetek igényesebb emberek. :D

2018. okt. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!