Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső oldalt ajánlod?
Nem rég kezdtem el társat keresni, szeretnék minden lehetőséget IS kihasználni. Fontos, hogy az oldal ne teljesen
pénz orientált legyen, nem szeretnék kamu profilokkal beszélni. Komoly kapcsolatot keresek egy intelligens, jó humorú nő személyében, aki kinőtte a játszmákat és szimpatikus fotó/pár mondat után benne van a találkában. Minden segítő választ és tapasztalatot köszönök! 28/F
Mi Randivonalon találtuk meg egymást 3 évvel ezelőtt.
Szűrni kell persze. (L/24)
Egyiket sem, két okból:
1. férfi vagy - társkeresőn kb. tízszer annyi a férfi, mint a nő, így csak a tökéletes külsejű férfiak reménykedhetnek abban, hogy egyáltalán visszaír nekik valaki
2. intelligens nő kell, aki kinőtte a játszmákat - társkeresőn nincs intelligens nő, olyan pedig az egész világon nincs, aki kinőtte a játszmákat
Randivonalat ha jól használják nagyon hasznos párosító algoritmusaik vannak, de ehhez őszintén kell kitölteni a profil 100% ra. Az a 2900 forint sem sok.
Tegyél fel egy két normális képet. Ha lehet ingeb is és pólóban is ha srác vagy. Ha lány akkor inkább rövid ruhában vagy valami szép blúz és farmer.
Első levélnél írd meg ki vagy, neved foglakozásod, hobbid és esetleg még egy két dolog és hogy miért írtál. pl. szimpatikusnak találod és szeretnéd jobban megismerni.
Aki itt van társat keres és azért van ott, hogy azt keressen persze akadhat egy két kivétel de ezt figyelembe kell venni. Szerintem it feleslegesek a trükkök, a lényeg, hogy hogy tudj magadról írni valamit, az alapot és kész. Látszódjon, hogy nem csak odaböksz valamit.
Alig egy hete vagyok fent srácként úgy, hogy még nem olt nőm... pedig már 30 fele járok, nem vagyok gazdag csak egy átlagos programozó. De már randiztam egyet onnan és 3 másik csaj kezdeményezett beszélgetést. igaz mindenki 30 +/- 1-2 év.
5-ös!
Jó ilyet olvasni, sikerüljön:)
Mi is a Randivonalon jöttünk össze, amúgy meg az életben nem találkoztunk volna.
3 éve találkoztunk, ősszel esküvő:)
Lehet, beképzelten hangzik, de én úgy érzem, mindkettőnkért kár lett volna, ha nem EGYMÁST találjuk meg.
Nem kell elvetni a netes társkeresést.
A Randi másképp-et felejtsétek el! Abszolút nem működik! Egy undorító aljas lehúzás az egész!
A másik oldal meg amitől óvva intek mindenkit, az a szép vagy.hu, egy undorító, fasiszta, diszkriminatív oldal, ahol csak az lehet boldog, aki szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!