Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell undok módon elutasítani a nőknek az olyan férfiakat akik nem vonzó számukra?
Ezt en sem ertettem. En mindig odafigyeltem, hogy tisztessegesen utasitsak vissza. Nem tudom mire jo ez.
Max csak arra, hogy eszbe kapjon a hapsi, hogy nem nala magasabb kategoriaju noknel kene porbalkozni es akk lenne sikere is..
Egyszer láttam ilyet, mikor a diszkóban a legszebb lányhoz odament egy 250 kilós, pattanásos, alacsony fiú. Azt a próbálkozást mi is hangosan kiröhögtük. Kb. mintha egy flamingóhoz menne oda a pulyka, nem hogy nem egy kategória, de külön faj.
😆😆😆
Nagyon sok pasinak nulla az önkritikája, aztán csodálkozik, hogy kiröhögik vagy besértődik a csaj.
Engem még soha nem utasítottak el undok módon, bár igaz, hogy én nem is vadidegen nőkhöz megyek oda. Többnyire ismerős / kolléga / barát ismerőse stb.
Az "odamegyek a diszkóban a csajhoz" játéknak szerves része az undok elutasítás. Lehet, hogy a lány nem ismerkedni ment a szórakozóhelyre. Lehet te voltál aznap a 10., aki megpróbálta befűzni. Ezer oka lehet. Ez a játék része, ne akadj fenn rajta túlzottan. Avagy ismerkedj máshogy és akkor nem leszel elutasítva undok módon. :)
Megtehetik, ők vannak monopolhelyzetben, sokan meg is teszik, natív rosszindulatból, vagy unalmukban. És egyébként is, vicces dolog jókorákat rúgni a földön fekvőbe, minálunk ez nemzeti sport...
Korcs egy világ. Egyre inkább bánom, hogy nem lett a majáknak igazuk 2012-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!