Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban akkora lenne a férfi többlet illetve nők iránt férfi jelentkezők száma hogy csak az olyan férfiaknak van esélye akik valamivel kitűnnek a többiek közül?
Mindig a másikba van a hiba így van ! Csak is szigorúan a másikba van a hiba , meg a másiknak a k. anyukáját.
Tipik magyar siránkozás. Mindent kenjünk másikra , a másik nemre , a többi emberre.
De azon sose gondolkodik el senki hogy ő mit tehetne azért hogy ezen változtasson. A társadalom így rossz a társadalom úgy rossz.
Tegyük fel hogy átlagos férfi vagy... miért nem teszel azért hogy kitűnj a tömegből? Miért nem teszel azért hogy különlegesebb legyél valamilyen tekintetbe?
#21 szerintetek meg mindenről az egyén tehet. Mindenki más csupaszív jauembör, ő a felelős mindenért egyszemélyben! Áldozathibáztatás at its finest. Errefelé gondolom ez a standard, jólesik leverni olyasmiket is a földön fekvőn, amikről abszolute nem tehet.
Az önimádó, konzumidióta társadalmi közfelfogás pedig ennél szarabb már elég nehezen lehetne. Ha másban nem is, ebben egyet szokott érteni a két nem. És addig kellene változtatni rajta, amíg egyáltalán érdemes.
Hogy az átlagférfi miért nem próbál kitűnni a tömegből?
1: Honnét veszed, hogy nem próbál?
2: Csipkebokor vessző
3: Ha sikerül is, többnyire deviánsnak, zakkantnak, csodabogárnak titulálnak, és ugyanúgy egyedül maradsz
A piros kezeket visszaosztottam.
Te pontoztál le az elöbb is , köszi. ! Ahoz hogy a változás elinduljon elsőnek az egyén szintjén kell megtörténnie . Nem csak ebben , hanem másban is . Legjobb példa a környezettudatosság . Me magyar mentalitás , minek gyűjtsek szelektiven ha a szomszéd se gyűjt. Elsőnek saját magadnak kell akarni és tenni érte , az élet minden területén. Tipik másik dolog , lóvé kéne de dolgozni már lusták vagyunk .
Lehet én vagyok a köcsög, de én úgy lettem nevelve hogy ha akarok valamit elérni akkor azért tenni kell...
Te meg engem pontoztál le. Ismered azt a mondást, hogy aki bottal köszön, annak doronggal fognak felelni?
A szelektív gyűjtés valóban jó dolog, én élek is vele (és persze kapom a lenézést érte), ez viszont abszolút nem olyan dolog, aminek bármi köze lenne a párkapcsolati sikerekhez. Lehet, hogy jelent fél százalék pluszt egy lánynál, ha a pasas környezettudatos, viszont jó külsővel és pénzzel még mindig nagyobb az esély a sikerre.
Dolgozni senki nem lusta, ne a segílykén élősködő buckalakókból indulj ki. A probléma ott kezdődik, hogy idehaza szarok a fizetések, a munkáltatók jóóóóóóóól megbsszák az utolsó 2 fillért is röptében (még a multik is), rengeteg családban már a megélhetés is komoly kihívást jelent. Hiába robotolsz te napi 25 órát, nem teljesítmény-alapú a bérezés, ugyanúgy kiszúrják a szemed minimálbérrel. Közben a többszörös visszaeső bankrablókat pedig nemzeti hőssé avanzsálják. Az a csoda, hogy van, aki egyáltalán még hajlandó becsületesen dolgozni, nem a suskuson, csaláson, élősködésen jár az esze.
Welcome to Abszurdisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!