Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban akkora lenne a férfi többlet illetve nők iránt férfi jelentkezők száma hogy csak az olyan férfiaknak van esélye akik valamivel kitűnnek a többiek közül?
Az első válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott. A nagyátlagra nincs kereslet, Kérdező. Ha átlag vagy, belőled 12 egy tucat. Miért kellene a lánynak téged választani, ha ugyanúgy egy másikkal is összejöhetne, és semmi különbség nem lenne?
Ha barátnőt akarsz, valamivel mindenképpen ki kell tűnnöd. Nagyon nagy a konkurencia, esélytelen vagy.
#2 ha nem tetszik, ne olvasd, isten veled. A mínuszt helyből kaptad.
Rengeteg átlagos (kinézetre, anyagilag) férfinak is van barátnője, felesége, családja. Óvodában dolgozok, sok átlag családot látok átlagos kinézetű apukával, anyukával. Az anyagi helyzetük is átlagos.
Persze aki nem normális nőt keres hanem instaribit, az nem ezt az oldalt látja, hanem, hogy "a parkban is csak a fitneszlédik futnak", a dundi csajokat akik fogynának, nem veszi észre. Vagy ha észre is veszi, az nem csinos, tehát nem kell.
#13 amíg egy dundi csaj is heti 10 levelet kap társkeresőn minimum, ki ne találd nekem, hogy őket nem veszi észre senki, jajj szegénykék...
#14 én nem vagyok disznó kövér, mint ahogy rengeteg más szingli pasas se az. Persze ha annyira hibát akarsz keresni mindenkiben, akkor találsz is. Mint ahogy ti se vagytok tökéletesek.
A piros kezeket pedig visszaadtam. Ez nekem is megy.
#16, nem ezt ugatjátok itt nekik? Hogy ne rinyáljanak a gép előtt, hanem próbálkozzanak, keresgéljenek, igyekezzenek?
Tessék, azt teszik, amit mondtok. Most meg akkor ez a bajotok!?
Na elmentek ti a jó...
Ám ha a dundi csajnak el kell nézni a dundiságát, a kövér pasasnak miért nem lehet elnézni, ha ő kövér?
Kettős mérce pretty much, ye?
Ment a piros kéz.
Figyelj, minden ember más és más. Mások a vágyai, ismerkedési preferenciái, ezért nem lehet azt mondani, hogy csináld x-et és garantált a nő. Ez nem így működik. Hány olyan embernek van kapcsolata, akiről nem is gondolnád először. Vagy hány olyannak nincs, akire azt mondanád neki biztos. Minden eset más. Kövér férfiakat is látni barátnővel, soványakat is, izmosakat, kopaszokat, szőkéket, barnákat... És ugyanilyen tulajdonsággal rendelkező szingliket is.
Dundi nő vagyok (60 kg 160 centihez), tetszett már magas, alacsony, sportos, pocakos mackós, vékony férfi is, a jelenlegi párom nagyon sovány, sokan kérdezték már, hogy van-e valamilyen betegsége ami ezt eredményezte (nincs). Nem lehet ezt így behatárolni, hogy ki kivel hogyan kerül kapcsolatba, sokszor hosszas kutatás eredménye, sokszor a véletlené. Csak nézz körül és tényleg láss, egyszer ne a feltűnő rétegre nézz, hanem a csendes egyszerű párokra akiktől nem hangos a pláza meg a social media, tényleg rengeteg átlagos párt látni, ha az ember figyel.
Aztán persze erre írhatod, hogy bullshit, szíved joga. Csak nem értem, besavanyodni és az úgyse-hozzáállást gyakorolni mennyivel jobb érzés, mint nyitottan kimenni a világba és szétnézni.
További szép estét neked
#19 nem írom, hogy bullshit, a saját szemszögödből nyilván igazad van. Csak reális vagyok, ennyi az egész. Ha olyan egyszerű lenne, ahogy írod, feleennyi párkapcsolati probléma nem volna - se itt, se az országban.
Sokkal jobb már az elején rájönni, hogy te nem rúgsz labdába és esélytelen vagy, mint rengeteg idő és energia elpocsékolása után a saját károdon megtanulni. De biztos velem van a probléma, hogy nem vagyok ennyire antiprofit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!