Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag férfi-többlet van és minden nőnél sorban állnak, akkor én ezt miért nem tapasztalom?
Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményezni próbál, külsőtől (arc, magasság, ruha, stb.) függetlenül.2018. febr. 4. 16:20
1/25 anonim válasza:
Folyton-folyvást rohansz-szaladsz.
Ki bírja ezt szusszal???
3/25 anonim válasza:
Én se értem. Nálam senki nem áll sorba, pedig szerintem nem vagyok annyira selejt...
4/25 anonim válasza:
Nincs ferfi tobblet a valo eletben. Csak a tarskeresokon. Ott meg valahogy nem akarnek ismerkedni egy aznap random 20 "szia mizu" lyukvadasz kerdesre.
5/25 anonim válasza:
Mert egyáltalán nincsen férfi többlet. Az irónia az egészben, hogy pont azok terjesztik önigazolásképpen, akik a valóságban félnek megszólítani akár egy nőt is.
Egyébként te is kezdeményethetsz, ha neked tetszik egy férfi.
6/25 anonim válasza:
Igen, sok pasi csak dugni akar, ebbol a szempontbol, nekunk lanyoknak valoban konnyu, de a legtobben ugy vagyunk osszerekva, hogy normalis tarsat keresunk, es ez a noknek is nehez.
7/25 anonim válasza:
Nincs semmi férfitöbblet...a férfiak kezdeményeznek ( általában) és általában ők kapják a kosarat... ennyi történik. Plusz sok férfi nem a saját szintjén keresgél.
8/25 anonim válasza:
átlagnál rosszabbul nézel ki, vagy egyszerűen csak nem akarod észrevenni azokat akik nem jönnek be neked...
9/25 anonim válasza:
Durván számolva is 50-50% a férfiak nők aránya Magyarországon, de ismétlem csak durván számolva. Szóval aki azt írja, hogy minden nőre jut 10 kiéhezett férfi és csak a 190 kigyúrt álompasiknak jutnak nők, azok el vannak tévedve. :D Mondom ezt férfiként
10/25 anonim válasza:
"Leszögezném, hogy se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményezni próbál, külsőtől (arc, magasság, ruha, stb.) függetlenül."
Csúnya még lehetsz :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!