Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha állítólag férfi-többlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag férfi-többlet van és minden nőnél sorban állnak, akkor én ezt miért nem tapasztalom?

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményezni próbál, külsőtől (arc, magasság, ruha, stb.) függetlenül.
2018. febr. 4. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Én nem tudom, hogy van- e férfi többlet vagy nincs, de azért ez sok dológtól függ. Mennyire vagy vonzó, milyen a személyiséged, stb., stb.
2018. febr. 4. 16:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Férfitöbblet a neten van inkább nem pedig a valóságban. Az tény, hogy chat oldalakon egy lányra egyszerre vagy 10 pasi ír rá ismerkedés vagy dugás céljából. Tapasztalat.

23/L

2018. febr. 4. 16:35
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Csak az itteni hisztis anyámasszonykatonája kölykök szerint van férfitöbblet.
2018. febr. 4. 16:43
 14/25 anonim ***** válasza:
97%
Dugópajti keresésig valóban egy lánynak könnyebb. Csak mi nők nem csak szexelni akarunk, és itt kezd bonyolulttá válni a dolog.
2018. febr. 4. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
10-es: Te pedig gyökér még lehetsz.
2018. febr. 4. 16:48
 16/25 anonim ***** válasza:
14%

A gyengébb kognitív képességűeknek: a férfi többlet nem a számszerinti népszámláláskori különbséget jelenti, hanem a párkeresésbelit.

Egy fénykorában lévő minimum átlagos nőre (16-35 éves kor közt), szinte minden férfi gerjed, 14-től koporsóig, szóval de, férfitöbblet van. Arról nem is beszélve, hogy az "álompasik"-nak általában egyszerre több nőjük van...

2018. febr. 4. 16:55
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
Attól még nem lesz férfitöbblet, ha a kanos hímeknek több nőre is feláll...
2018. febr. 4. 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
de pl több a b u z i mint a l e s z b i.. az meg kettesével csökkenti a férfi oldalt
2018. febr. 4. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
ilyen lányok mellett nem csoda, ha az ember bui lesz. :D
2018. febr. 4. 17:47
 20/25 anonim ***** válasza:
16%

"Leszögezném, hogy se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményezni próbál, külsőtől (arc, magasság, ruha, stb.) függetlenül."

Lehet, nő sem?

2018. febr. 4. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!