Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag férfi-többlet van és minden nőnél sorban állnak, akkor én ezt miért nem tapasztalom?
Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményezni próbál, külsőtől (arc, magasság, ruha, stb.) függetlenül.2018. febr. 4. 16:20
21/25 anonim válasza:
Nem tudom, de azoknak a nőknek akik nekem tetszenek általában mindig van barátjuk.
22/25 anonim válasza:
Mert lehet, hogy nem vagy szép nő vagy nálad csak az számít sorban állásnak, ha számodra "Coolmájer Topcsávók" próbálkoznak. :D
23/25 anonim válasza:
A nők nem akarnak ilyen-olyan-amolyan hapsit maguknak.
A hapsik szeretnének maguknak valamilyen típusú nőt maguk mellett tudni (nem csak szexre gondolok).
Mivel a 2 elvárásai különböznek, így nem lesz az egészből semmi, vagy 2 éven belül egy válással végződő "kapcsolat".
24/25 anonim válasza:
Én szerintem azért férfitöbblet van ráadásul vidéken méginkább, ott még nagyobb a sorbanállás. A másik, hogy 20 és 40 közötti nők akkor vannak egyedül, ha egyedül akarnak lenni, ha párkapcsolatra vágynak pár hónap alatt kiválasztanak egy menő sikeres pasit a tömegből. Míg nagyon sok férfi egyedül marad hosszú ideig, mivel nem tud nőt szerezni.
25/25 anonim válasza:
Lehet ennek a személyiségtípusnak vagy a női megfelelője: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!