Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is azt gondolja a legtöbb férfi, hogy egy 25 év feletti nő az már öreg?
Meg hogy addig tart nekik a Kánaán, addig válogathatnak orrba szájba a sok pasi közül, de utána meg már "értéktelenek" lesznek és nem fognak kelleni senkinek (max szexre)?
Itt majdnem minden férfinek ez az egyöntetű véleménye, élőben nem hallok ilyen megnyilvánulásokat, nyilván nem, mert félnek attól, hogy ellenszenves lenne ez az embereknek, ezért érthető, hogy ezt a véleményüket magukban tartják. De attól még ez a véleményük?
10
De nem kettő közül lehet választani. Mondtál egy olyan dolgot, ami nincs a valóságban, grat.
12
Kivi vagyok a bankos bácsi hány nénit kúr még anyud mellett.
Az 5-ös válaszoló nagyon jól leírja a lényeget, bár borítékolható, hogy a szókimondó stílusa miatt nem lesz túl "hasznos" a válasza.
#10: Nézhetjük így is. A 30 éves nők közül még rengetegen jól tartják magukat, de közöttük is van, aki 18 évesen sem volt jó nő és 30 évesen sem az. Ha egy ilyen 30-as nőt állítasz szembe azzal a 18 éves lánnyal, akkor viszont már egyértelműen a 18 éves nyer.
Igen, lehetséges.
Viszont így közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz, nem bánom, hogy nem vagyok 18 éves.
Most élem a "fénykoromat", kor ide vagy oda.
(Mellékesen megjegyzem, hazudhatnám azt, hogy még mindig 18 éves vagyok, de nem akarom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!