Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem van elegem abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van elegem abból, hogy társkeresőkön csak nincstelen 30 feletti férfiak vannak?

Figyelt kérdés
Valószínűleg az én hibám is, mert nem igényes oldalakra regisztráltam, csak badoo, lovebox, iooo, tinder. De akkor is... Én nem nézem a külsőt, ha amúgy ad magára az illető, fontosabb hogy lehessen vele beszélgetni, meglegyen az összhang, ezért meglepő módon vissza szoktam írni szinte mindenkinek, max beszélgetünk egyet. Tehát szó sincs arról hogy a magas, izmos, szépfiúknak írok csak vissza, sőt őket hanyagolom is, mert általában nem komoly kapcsolat a céljuk. Az sem elvárás hogy gazdag legyen, én is átlagos keresetű vagyok. De ha én 27 évesen megteremtettem magamnak alapvető dolgokat, akkor elvárom hogy egy nálam 5+ évvel idősebb férfi is ott tartson az életében. Nem fogok senkit kocsikáztatni, meg ingyen szállást adni neki, vagy én fizetni az étteremben a részét. Mert ilyen emberek találnak meg sajnos, akik 30 felett a szüleikkel élnek, mindenféle lakásvásárlási terv nélkül, nincs autójuk, de még jogosítványuk sem, és nem is szeretnének, illetve elpanaszolják hogy alkalmi munkákat végeznek, vagy ha van is állásuk abból nem jutnak semmire, és milyen rossz az életük.
2018. szept. 23. 19:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
31%

"Érdekes, ha egy nő "mamahotelezik" vagy nincs verdája, neki ugyanez el van nézve."

És mégis ki nézi el nekik? Egy nőt nem érdekli, hogy a másik nő hol lakik, vagy van-e autója.

2018. szept. 23. 23:07
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem veled is van baj, mert érdekes én jól szituált embereket szoktam kifogni és nem szándékosan.
2018. szept. 23. 23:07
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
A közmegítélés. A férfit helyből lelúzerezik rengeteg, rajta kívül álló ok miatt, a nőket ugyanezen okok miatt nem szólják meg, sőt, érdekcsoportok állnak ki mögöttük. Az egyenjogúság ilyenkor ugye nyaralni megy, és üdül egy jót.
2018. szept. 23. 23:09
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Vettem fel hitelt - ügyes vagyok? tapsot kérek!
2018. szept. 24. 01:10
 25/29 anonim ***** válasza:
65%
18-as. Megsúgom, èn is magas ès nem a normàlis àron vettem az ingatlant, mert megvolt az önerő màr ès feleannyi lett a havi hitel, mint az albèrlet dìja. Amúgy gratulàlok pont kimondtad a lènyeget, csak sajnos annyira nem èrtrd mi a gond, hogy èszre se veszed. "Az adóssàgspiràlból makd te fogod kihúzni??" NEM. Mièrt? 1. Engem sem húzott volna ki senki 2. Adóssàgspiràlba az kerül aki tovàbb nyúztózkodik, amìg a takaró èr.Nekem is ADOTT volna a bank ès tukmàlt volna a hitelügyintèző duplaennyi hitelt is ès vehettem volna nagyobb, meg szebb lakàst, csak pont arra gondoltam, ha gond lesz nincs aki "kihúzzon" MAGAMRA SZÀMITVA kell megoldani, ès olyat vàllaljak, amit meg is tudok oldani bàrmi van, nehogy a bank vigye a lakàsom. Úgyhogy bocs, de nőkènt is a magam fa*aval vertem a csalànt. Nem úgy mint te meg a hozzâd hasonlóak. Akik újújúj ha baj van VALAKI tèged idèzlek "húzzon ki". Húzd ki sajàt magad, tudod a vilàg felnőttkènt ìgy működik. Ezèrt nem àll le hozzàm hasonló talpraesett nő, hozzàd hasonló panasz ès kifogàsgèppel. Mert mikor gyerek kellett akit pàtyolgassak szültem egyet ès teszem a dolgom imàdom. De apjànak FÈRFIT vàlasztottam nem egy màsik nagy gyereket akit istàpolhatok.
2018. szept. 24. 07:14
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
18-as. Ja ès apjànak azèrt is fèrfit vàlasztottam, mert ha velem törtènne valami, akkor tudom, hogy tovàbbra is biztonsâgban lenne. Tudod egy nő ilyet is mèrlegel. A hozzàd hasonló meg szèttàrnâ a kezêt ês nevelhetnè nagymama a gyereket a tovàbbaikban, amikor a kapcsolat fèrfi tagja (aki valójàban a nö) nincs. Meg csodàlkozol majd, ha èrtelmes nő nem tud tisztelni. Szàllj magadba ès az energiàt amit vinnyogàssal töltesz, hasznàld munkàra. S akkor neked is lesz lakàsod ingatlanàraktól független.
2018. szept. 24. 07:24
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy gratulàlok pont kimondtad a lènyeget, csak sajnos annyira nem èrtrd mi a gond, hogy èszre se veszed."

Nem lehet mindenki akkora pénzügyi zseni, mint te...

"NEM. Mièrt? 1. Engem sem húzott volna ki senki "

Értem. Akkor talán ne osztogass ilyen "jótanácsokat" amiket saját magad se követnél. A más pénzét könnyű elszórni, igaz?

"Adóssàgspiràlba az kerül aki tovàbb nyúztózkodik, amìg a takaró èr."

Nyet. Adósságspirálba az kerül, aki bármilyen okból nem tudja fizetni a részleteket. Ehhez bőven elég 1-2 hónap súlyosabb betegség.

Azonkívül az is rendszeres volt, hogy a bank fogta magát, és szerződést módosított egyoldalúan, mert úri kedve úgy diktálta. Ez ellen hogy védekezzen a párod? Vagy pláne te?

"Nem úgy mint te meg a hozzâd hasonlóak."

Valóban, mert ha pénz kellett, nem rohangáltam hitelért a bankba, meg Kolompár Teszlatrooperhez, hogy az ükunokáim is nyöghessék az adósságot.

Ehhez semmi ambíció nem kell, hogy valaki hitelért rohangáljon, ez bármelyik prolinak megy.

"Akik újújúj ha baj van VALAKI tèged idèzlek "húzzon ki". Húzd ki sajàt magad, tudod a vilàg felnőttkènt ìgy működik."

Aha persze, azért bömbiznek a hitelkárosultak minden létező felületen, hogy velük hogy kikúrt a hitelügyintéző, a bank, a kormány, de még maga a Jóisten is...

Mi lenne, ha egyszer megfogadnád a saját tanácsodat, és önerőből másznál ki egy helyzetből, nem a bankot pumpolnád?

"Ezèrt nem àll le hozzàm hasonló talpraesett nő, hozzàd hasonló panasz ès kifogàsgèppel. "

Fú, most aztán keményen bosszút álltál rajtunk :DDDDDDDD

Miből gondolod, hogy nekünk kellene ilyen buta és beképzelt nő?

"mert ha velem törtènne valami, akkor tudom, hogy tovàbbra is biztonsâgban lenne. "

Ezt ki is garantálja?

" A hozzàd hasonló meg szèttàrnâ a kezêt ês nevelhetnè nagymama a gyereket a tovàbbaikban, amikor a kapcsolat fèrfi tagja (aki valójàban a nö) nincs. "

Én alapból nem is akarok se házasságot, se gyereket, szóval nyitott kapukat döngetsz.

"Meg csodàlkozol majd, ha èrtelmes nő nem tud tisztelni."

Értelmes nő nem úgy oldja meg a pénzügyeit, hogy megy hitelér' a bankba. Magadat ne sorold már közéjük pls mert messzebb vagy, mint Makó Jeruzsálemtől.

" S akkor neked is lesz lakàsod ingatlanàraktól független."

Kérlek mondd az álommelót, amivel 2-3 év alatt zsebbű' ki lehet csengetni a lakás árát. Ennyit egy senior programozó nem keres meg az Oracle-nál, de ez téged ne zavarajon.

2018. szept. 24. 15:26
 28/29 anonim ***** válasza:
27eske. Nem kell pènzügyi zseninek lenni, nem igy születtem. Utànajàrtam, tanultam, kèrdeztem. A lehetősèg mindenkinek adott. Kivève azoknak akik nulla felelőssèget vàllalnak, ès mindig màst tesznek felelőssè. Làtom nem vagy jàratos hitel ügyben. A hitelen külön biztosìtàs van munkanèlkülisègre, betegsègre, ami legalàbb 6 hónap segitseget jelent, ha gond van. Ezt kötelező kötni. Van A, B, C kategória. Tehàt a 2 hónapig jön egy betegsèg ès viszi a hàzam a bank dolgot hagyjuk. Mielőtt èszt osztasz tàjèkozódj, legalàbb annyira, hogy besètàlsz egy bankba. Tudod ingyen van, ès BÀRKINEK, neked is elmagyaràzzàk. "Mint te majd hitelèr a bank, magad ne sorold ide" - tudod a vinnyogàs fő oka hogy a bank ADJON hitelt ahhoz kell letenni ezt-azt. 1. Megfelelő jövedelem 2. 40% önerő. Sztem aki ezt meg tudja teremteni annak valamennyi esze màr van. Vegezetul parttalan a vita ès ne zavarjon, hogy màr irtam h 10 èvbe tellett, de te azèrt ird hol kerestem annyit, ahol 2-3 èv alatt lakàst vettem. :) tudod ezt hivjak kitartàsnak. Nem ugy mint sokan h fingok kettőt legyen lakàsom, ja nem lett, úúú a vilâg a hibàs, lehetetlen lakàst venni. Nyilvàn, ha nem akarsz gyereket sok fogalmad nem lehet milyen felelni èrte, ìgy erről is felesleges beszèlni. Nèzd èn kèrdezőt tàmogattam abban, ne adja le az igènyeit. Îrhatsz bàrmit, nekem vicces a vergődèsed. :) Ettöl a tulajdonlapon az èn nevem van. Te meg irjâl a mamahotelből fröcsögèst, ès majd 20 èv múlva mikor mèg mindig ott èlsz, majd gondolj rà, hogy nèhàny csajnak sikerült ami neked soha. ;) Aztàn majd jól mesèld el magadnak, hogy ez a gonosz vilàg miatt van, neked semmi közöd nem volt az èletedhez. ;) Na pà ;)
2018. szept. 24. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
43%

"Utànajàrtam, tanultam, kèrdeztem. A lehetősèg mindenkinek adott."

Vadkapitalizmusban élünk, szépségem: a lehetőség marhára nem adott mindenkinek.

"Kivève azoknak akik nulla felelőssèget vàllalnak, ès mindig màst tesznek felelőssè."

Ami nem az én saram, azért nem fogom magamat okolni. Azt meg külön gusztustalan dolognak tartom, hogy olyasmit versz le másokom, amire semmi ráhatásuk, beleszólásuk nincs.

"Làtom nem vagy jàratos hitel ügyben. A hitelen külön biztosìtàs van munkanèlkülisègre, betegsègre, ami legalàbb 6 hónap segitseget jelent, ha gond van. "

Ha arra gondolsz, nem vettem fel hitelt soha. Nem adok lehetőséget se a banknak, se Lakatos Teszlatroopernek arra, hogy eladósítson és pénzügyi függésbe kényszerítsen.

Én mások kárán tanultam, többek közt a 2008-cas hitelválságot elszenvedőkén, esetleg a Budacash-botrány vagy Tribuszerné károsultjain. Tudod az okos az más kárán tanul. Az ostoba a saját kárán se fog.

" Tehàt a 2 hónapig jön egy betegsèg ès viszi a hàzam a bank dolgot hagyjuk. "

Ezt magyarázd meg annak a sok százezer károsultnak is, akik anno így jártak. Aláírták a szerződést, és naivan azt képzelték, a bankot egy szemernyit is érdekli az ő egészségi állapotuk vagy jövedelemforrásuk. Ha te is ezt hiszed, nagyon naiv vagy.

A bank a profitban érdekelt. Hogy ezt hogyan szerzi meg az adóstól, azt a kérdést rugalmasan kezeli. Ha úgy szerzi meg, hogy elszedi a lakásod, akkor úgy.

"Mielőtt èszt osztasz tàjèkozódj, legalàbb annyira, hogy besètàlsz egy bankba. Tudod ingyen van, ès BÀRKINEK, neked is elmagyaràzzàk."

Igeeeen, és ki garantálja, hogy a bank majd azt nézi, hogy nekem jó legyen, ne pedig azt, hogy neki? Ja, hogy senki?

A 2008-cas válságnál is pontosan tudták a bankok, hogy mi lesz a vége, ennek ellenére egyetlen ügyfelet se világosítottak fel a kockázatokról, és a veszélyekről. A bank, amelyiknek az az érdeke, hogy hitelt vegyél föl tőle, és pénzügyi függésbe kerülj általa, nem fog oda szarni ahonnét eszik.

Szerinted miért alkalmaznak az emberek független pénzügyi tanácsadót ilyen esetekben ahelyett hogy a bankba járkálnának "jótanácsért"? Biztos mert hülyék, te pedig valami meg nem értett zseni vagy itten...

"tudod a vinnyogàs fő oka hogy a bank ADJON hitelt ahhoz kell letenni ezt-azt. 1. Megfelelő jövedelem 2. 40% önerő. Sztem aki ezt meg tudja teremteni annak valamennyi esze màr van. "

Érdekes, a CSOK-osoktól valahogy egyiket se követelik meg. 10 misi zsebbe + 10 misi hitel, mindenféle feltételek nélkül.

Azzal meg a legkevésbé se tol ki velem a bank, ha nem ad hitelt nekem. Én ugyanis nem is akarok felvenni...de azért jóóól bosszút állt rajtam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hős! :DDDDDDDDDDDDD

"Vegezetul parttalan a vita ès ne zavarjon, hogy màr irtam h 10 èvbe tellett, de te azèrt ird hol kerestem annyit, ahol 2-3 èv alatt lakàst vettem. :)"

Valóban parttalan a vita, mert abszolút idealizált, naiv dolgokat írsz, ami a valóságban cefetül nem így működik.

Azonkívül az alatt a 10 év alatt biztos volt hol laknod. Akinek nincs, azzal mi a helyzet? Gondolom dögöljön meg, oszt probléma letudva.

Ráadásul 10 éve nem volt ingatlanlufi se.

"Nem ugy mint sokan h fingok kettőt legyen lakàsom, ja nem lett, úúú a vilâg a hibàs, lehetetlen lakàst venni. "

Nagyon nem vagy tisztában az ingatlapiac működésével. Te figyuka, ez itt nem Szimsziti 2000 hogy lerakok egy zöld parcellát, oszt ott a kecó. Az ingatlanlufi komoly gazdasági probléma. Tessék, olvass, művelődj egy kicsit:

[link]

" Îrhatsz bàrmit, nekem vicces a vergődèsed. :) "

Vicces ezt olvasni egy olyan naiv ütődött embertől, akinek se igaza nincs, se kompetenciája, hogy ezt belássa...

De sebaj, én meg rajtad röhögök nagyokat, hogy mennyire fogalmatlan vagy a témában, aminek elvileg utánajártál és kérdezősködtél :D nevethetünk együtt.

"Te meg irjâl a mamahotelből fröcsögèst, ès majd 20 èv múlva mikor mèg mindig ott èlsz, majd gondolj rà, hogy nèhàny csajnak sikerült ami neked soha. ;)"

20 év múlva, kisanyám, már egy ötszobás kecóban fogok élni, aminek a fürdőszobája többet fog érni, mint a te jelzáloggal terhelt egész házad, és nem járkál majd hozzám a bank tartani a markát, hogy fizessem vissza 3 lakás árát a felvett hitel miatt, és attól se kell tartanom majd, hogy adósságspirálba kerülök. Ugyanis idehaza a "mamahotelben" nem szorulok rá a hitelfelvételre.

Te meg majd cirkuszolhatsz a Hitelkárosultak blogján meg a Homáron. Ha egy kommentelő képenröhög, az valószínűleg én leszek.

"Aztàn majd jól mesèld el magadnak, hogy ez a gonosz vilàg miatt van, neked semmi közöd nem volt az èletedhez. ;)"

Valóban semmi közöm nincs se az ingatlanpiachoz, se a bankhoz, mert nem vagyok olyan ostoba, mint te, hogy bármelyiktől is függenem kelljen. A te csudajó életed pedig percre pontosan a következő hitelválságig fog kitartani, és SZVSZ te leszel az első akit úgy vágnak ki a kérójából mint a macskát egészségügyi sétára. Majd jusson eszedbe, hogy valahol valaki hatalmasakat nevet rajtad.

A mínuszt pedig természetesen helyből kaptad, te pénzügyi analfabéta troll, te.

2018. szept. 24. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!