Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van elegem abból, hogy társkeresőkön csak nincstelen 30 feletti férfiak vannak?
Na most az h v kinek nincs saját lakása az jelentheti azt is h nem szeretne 40 évre hitelt felvenni.
Ez így nem hinném h elítélendő, nekem pl a lakótársam is ilyen. Ettől még dolgozik és nincs vele gond.
Az meg kocsija nincs.
Nekem se mer ha olyan v mi van, felhívom a tesóm kifizetem a benzint és kész. Ettől nem hinném h rossz ember lennék.
Az meg h ön mért 30-as pénztelen pasikat fogsz ki azt én nem tudom. De tapasztalataim szerint kb pont 30-ra foglalódnak le az olyanok akik mondjuk úgy normálisak.
2 munkatársam is pont ezen pánikozó 30-as nő.
Az ilyen badoo és társai oldalakon meg hát már elnézést de nem a vezető beosztású magasan művelt emberek fognak ismerkedni mert azoknak nincs erre szükségük.
Ezek az oldalak hölgyem, ilyen kvázi szemetesek ez az ingyenélők gyújtóhelye. Alkoholisták, 30-as anyuci pici szűz fiai, munkanélküliek...
Ezek szerint ezt ön nem tudta.
"Én nem nézem a külsőt..."
Csak legyen gazdag, ugye?:)
A kérdező el van kicsit tévedve. Aki 33 éveen még nem módos, az nem azt jelenti, hogy értéktelen ember. Sok ok miatt lehet valaki szegény.
Te ott cseszted el kérdező, hogy mikor 21 csinibaba voltál, akkor kellett volna életed szerelmét megfogni. Mostanra a korban hozzádillő jó pasikat már elvitték az okos, élelmes csajok. Így kénytelen leszel engedni az igényeidből.
Vagy nem engedsz az igényekből és leszel egy módos, jóképű, házas férfi szeretője, évekig reménykedve abban, hogy majd elválik a feleségétől és a másik szeretőjével is szakít a kedvedért.
A döntés a tiéd.
"Te ott cseszted el kérdező, hogy mikor 21 csinibaba voltál, akkor kellett volna életed szerelmét megfogni."
Szóval egy nőnek már 21 évesen meg kell találnia az igazit, mert később már nem kell senkinek? És mégis kik között kéne megtalálnia az igazit? A huszonéves fiúkák között, akik még nem akarnak elköteleződni?
Na te viszont becsülendő lány vagy, hogy nem úgy vitted valamire, hogy protekciók és a csini pofi árán, hanem igenis magad küzdöttél meg a dolgokért. Ez viszont ránk, férfiakra is csak ösztönzőleg tud hatni, és hogy még vannak ilyen lányok, akik nem segítség útján jutottak el oda ahová, hanem sok kitartás árán.
Nem tudom miért a kérdezőt ekézitek. Szerintem abszolút reális elvárás egy 30 éves férfitől, hogy ne a szüleivel éljen, legyenek tervei, ne alkalmi munkákból éljen és hogy ne partnerjelöltnek kelljen már őt eltartani, meghívni étterembe, stb. Akinek ezek teljesíthetetlen dolgok, annak nem muszáj párkapcsolatban élnie.
Szerintem a probléma ott van, hogy rossz oldalakon keresgélsz.
A badoo tele van sekélyes idiótákkal, a tinder alkalmi kapcsolatra való. A másik kettőt mondjuk nem ismerem.
Én a elsotalalkozas.hu-t ajánlom. Csak tartós kapcsolat céljából és csak képpel lehet regisztrálni és teljesen ingyenes.
Egyrészt a társkeresők ilyenek. Akinek nincsenek problémái a barátnő-találással, az nem fog regisztrálni.
Másrészt ha csak ilyenekbe botlasz bele, akkor ott a hiba az ön készülékében lesz.
Harmadrészt rengeteg 30 feletti férfi nem viccből vagy brahiból lakik a szüleivel. Erre futja. Ingatlanlufi van, kedves Kérdező, elég kevés az olyan Krőzus, aki csak úgy zsebbű' kicsenget egy kétszobás lakást. A tulajok meg részletre nem hajlandóak eladni.
Munkahely pedig a kormány miatt nincs. Hogy is volt anno az az 1 millió munkahelyes ígéret? Jaaa hogy úgy értették, már csak annyi maradt?
Elég undorító, ocsmány dolognak tartom, hogy ezt mind rajtuk akarod leverni.
A 8. válaszadó meg helyből kapta a mínuszt.
15. válaszadó: amint visszatérnek az ingatlanárak normális szintre, meg fog szűnni a vinnyogás. A kéretlen pénzügyi tanácsodról meg annyit, hogy vegyen fel hitelt, okés, és az adósságspirából majd te fogod kihúzni? Más farkával könnyű csapkodni a csalánt, ugye.
Te is kaptad a mínuszt.
Itt nem az a baj, hogy nincs lakása meg autója, hanem hogyha neked van, akkor tökre örül, hogy költözhet mamától a nőjéhez, és viszed ide-oda.
Fordított nemekkel látnátok, ez milyen kiakasztó.
Érdekes, ha egy nő "mamahotelezik" vagy nincs verdája, neki ugyanez el van nézve.
Kettős mérce pretty much, ye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!