Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék sikeresebb lenni a nők körében, ha pusztán a viselkedést vesszük alapul?
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 11:07
1/12 anonim válasza:
Úgy, hogy introvertált leszel. A titokzatos férfiakra mennek. 😊
2/12 anonim válasza:
#1 hát én már 20 éve az vagyok
Eddig nem igazán vált be :(
3/12 anonim válasza:
Miért akarsz általánosságban A NŐK körében sikeres lenni? Nem elég egy?
Milyen nők körében akarsz sikeres lenni? Merthogy van, akit lenyűgözhetsz azzal, hogy könyvet írsz, mást azzal, ha extrém versenyeken veszel részt, van, aki a zenészekre bukik, van, aki a tűzoltókra... stb.
5/12 anonim válasza:
Nyilván ez nagyban függ a kinézettől hogy mennyire válik be :D
Bár elvileg( eddigi vélemények alapján) én nem nézek ki rosszul, de mégse működik
Áruld el neked hogyan működött 😂
6/12 anonim válasza:
#4 Haver,nem vagyok brad pitt,de azért én is nézek ki valahogy :D,hát igazából önmagamat adom,aztán bummm :D
(Az vállt be, hogy vicces és laza vagyok,ennyi...
8/12 anonim válasza:
Minden nőnél más jön be.
9/12 anonim válasza:
Ha minden nõnél sikeres akarsz lenni, akkor már alapból elk*rtad ezt, bizalmi okokból. Miért akarna bármelyik nõ olyan férfit, akin látja, hogy minden nõnél beakar vágódni? Tudj választani olyant, akinél sikeres akarsz lenni és rá koncentrálj.
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: kimondottan egy TÍPUSRA gondolsz, és azok körében népszerűvé válni? Tehát pl. filmrajongó, művészlélek bölcsész, fitneszesek stb.?
2018. szept. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!