Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe így sikeresebb leszek majd a nőknél?
Figyelt kérdés
28 éves szűz férfi vagyok. Igen úgy érzem hogy ezeket nem szeretik a nők hogy miért azt nem tudom. Megismerkedtem egy nálam jóval idősebb 42 éves nővel. A nő aki hajlandó lenne beavatni a dolgokba és megtanítani szexre, de komoly kapcsolatot nem akar. Jó ötlet vagy szenvedni fogok mert megszeretem. Szerintetek?2018. máj. 27. 12:31
1/10 iamaveryniceguy válasza:
Elég baj, ha nem érted, hogy miért nem kell komoly kapcsolatra a nőknek egy 28 éves szűz faszi.
3/10 anonim válasza:
Menj bele, lesz ami lesz. Így-is úgyis szenvedsz. Akkor már inkább a "jobb rossz". :)
4/10 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy végre valaki elvenné a szüzességed..
5/10 anonim válasza:
Ha tetszik akkor menj bele. Legalább 1x megtudod milyen a szex.
6/10 anonim válasza:
Igen szenvedni fogsz! Mert gondolom akkor eddig nem volt senkid, és ő lesz a mindened akinek odaadtad magad, és mindent megadsz neki! De ha visszamegy az exéhez, vagy azt mondja, hogy fiatal vagy hozzá és te ugyanúgy egyedül maradsz, akkor nagyon szenvedni fogsz miatta!
7/10 anonim válasza:
Persze hogy jó ötlet míg jól érzitek magatokat együtt!
8/10 anonim válasza:
Menj bele.
Ha meg nem jönne be, prostihoz elmehetsz.
Bár kamukerdes, 16 feletti nők képtelen vonzódni szűz férfiakhoz.
9/10 anonim válasza:
Miért ne mennél bele? :D Én már 20 éves fejjel is majd' megőrülök egy kis szexért, gondolom, te is így vagy vele. Adódott egy lehetőség, most tapasztalatot szerezhetsz, élhetsz kicsit. Ne görcsölj azon, hogy mi történhet a legrosszabb esetben. Nem tudhatod előre, hogy meg fogod-e bánni, de ez hozzátartozik.
10/10 anonim válasza:
Neked kell tudnod, szeretnéd-e. De az nem igaz, hogy egy nőnek se jönnél be, én simán járnék 28 éves szűz pasival, ha nem lenne párom most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!