Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csábìthatnám el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábìthatnám el az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Nem sokat beszélünk de igazàbol ugy vettem észre hogy kulsore bejövök neki de nem lep. Szeretnem kicsot megismerni jobban de nem tudom hogyan kelthetném fék ugy a figyelmèt hogy ő kezdemènyezzen.

18/l

2018. szept. 23. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Mutasd meg neki a csúnyádat. :D
2018. szept. 23. 00:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Mar vartam az ilyen jellegű valaszokat
2018. szept. 23. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Vagy kuggy neki melles kepet cica
2018. szept. 23. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Most mit vársz, menjünk oda és mutassunk be neki? :)

A képlet: küldjél érdeklődés jelzéseket, mosolyogj, pillázzál, tekergesd a hajad, szemezzél, flörtölj. Aztán keresd a társaságát, kérd meg, hogy korrepetáljon biológiából, mert az emberi szaporodás terén még rádférne. :D F

2018. szept. 23. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megtanulta helyesen írni, bmeg.
2018. szept. 23. 01:08
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 én a helyedben inkabb befognám a szám mert csak egy mondatot irtal de azt sem lehet ertelmezni
2018. szept. 23. 01:11
 7/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
91%
Elcsábítani azt szokás, akivel csak szexelni akarsz. Neked ez a célod vagy komolyabb? Utóbbi esetén egyszerűen hívd el randizni.
2018. szept. 23. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös mekkora balek vagy...ekkora öngólt rúgni :D
2018. szept. 23. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!