Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az osztálytársam, de ebből csak a baj van?
20 éves vagyok, a barátom 21.
Egy osztályba kerültünk (nem így akartuk, de át kellett jelentkeznem még a nyár végén arra a szakra, amire ő jelentkezett, mert az enyém nem indult) és eléggé matekos ez a szakma.
Én sem vagyok egy jó matekos, de ő se.
Legtöbbször én megértem a számolásokat,(amúgy vannak képletek, amikbe csak be kell helyettesíteni, szóval nem nehéz) ő meg nem érti, rólam másol. Mindig mondom neki, hogy csináljuk meg együtt, közben hallkan segítenék is neki, néha belemegy, néha nem.
Sokszor annyira felkapja a vizet, hogy azzal támad nekem"akkor te most ötös dolgozatot fogsz írni "és ezt gúnyosan mondja.
Volt már, hogy jó szándékból mondtam neki, hogy elrontotta a számolást, mire azt mondta, hogy " Okoskodok "és egész nap duzzogott.
Amúgy meg tök jó a kapcsolatunk, meg a többi órán nincs is ilyen gondunk.
Elülni már nem akarok mellőle, akkor menne a hátunk mögötti összesúgás, hogy összevesztek meg ilyenek.
Szerintetek hátrány, ha a pasim az osztálytársam? Mit kéne tennem? Ne segítsek neki és akkor nem lesz gond? Vagy én vagyok a hibás és tényleg neki lenne igaza? Nagyon szeretjük egymást, mindig gyorsan kibékülünk, de azért kicsit fura így nekem. Légyszi segítsetek!
Összeveszel a padtársaddal a matekleckén.
Ennek melyik része a "felnőtt párkapcsolat"?
Felnőtt vagy? Oldd meg!
Azt hiszem erre az esetre mondják azt, amit itt az oldalon olvastam, kb. Így, hogy a "kamaszkorban ragadt".
Kérdező, te meg az a fiú gyerekek vagytok még. Nem is ebbe a kategóriába való a kérdésed, hiszen egyikőtök sincs egy felnőtt ember szintjén.
Úristen, anno nekem volt osztálytársam a pasim, de elsüllyedtem volna szégyenemben, ha így viselkedünk.
Biztos, hogy nem "ovis csoporttárs"-ra gondolsz?
Ez ma már a huszon-néhányadik kérdés itt, ami nem is felnőtt kapcsolatokhoz tartozik....mi a franc van ma???
Válaszolva a kérdésre: nem hátrány, csak még nem tudjátok felnőttként kezelni a helyzetet. Fogadjátok el egymást úgy, ahogy vagytok. Ez az igazi szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!