Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem röhejes hogy már 5 volt osztálytársam megházasodott, kettőnek gyereke is van, nekem meg még barátnőm se volt? 23/F
Figyelt kérdés
XD2017. aug. 30. 20:36
1/13 anonim válasza:
10 év múlva milyen rossz lesz ez még neked.
2/13 anonim válasza:
Nem. Mindenki akkor házasodik, vállal gyereket, amikor készen áll rá.
Majd lesz neked is. Nincs rá garancia, hogy ők boldogabbak lesznek, vagy a házasságuk örökké tart.
3/13 anonim válasza:
Na és? Az az ő életük, ez meg a te életed, ez nem versenyfutás.
A 10 éves érettségi találkozómon az egyik osztálytársnőm az előző 10 évét így jellemezte röviden: férjhez ment, gyereket szült, elvált...
Még a te ismerőseid is járhatnak így, persze nem biztos, hogy így fognak járni, de te a saját életedet éld, és ne mérd hozzájuk magad.
4/13 anonim válasza:
Én a helyedben nem irigyelném őket. Nekik már most dolgozniuk kell, hogy eltartsák a családjukat, nem sok szabad idejük marad. Szerintem néhány év múlva már ők fognak irigyelni téged.
5/13 anonim válasza:
Nyugi, te még készülsz párkapcsolatra, ők meg már a válásra.
6/13 anonim válasza:
:)) 31 vagyok , lassan minden volt osztálytársamnak 2 gyereke van nekem 3 éve nincs barátnőm! :)) Ez sokkal rosszabb de túlélem.
7/13 anonim válasza:
Én együtt érzek veled kedves kérdező. 24 vagyok, életemben nem csókoltam meg még egy csajt sem. Olyan mintha egy teljesen kirekesztett faj lennék ezen a bolygón. Szerintem nem röhejes, hanem inkább durva belegondolni, hogy más napi szinten élvezi a szex gyönyöreit (és talán már unja is emiatt csalja a feleségét) miközben mi még élőben nem is láttunk puncit sem. Te milyen magas vagy egyébként?
8/13 anonim válasza:
Fel a fejjel, lesz ez rosszabb is.
9/13 A kérdező kommentje:
186 magas vagyok, de 0 %-ot számít a kinézetem abban, hogy nem volt senkim.
2017. aug. 30. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!