Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem röhejes hogy már 5 volt osztálytársam megházasodott, kettőnek gyereke is van, nekem meg még barátnőm se volt? 23/F
Nekem sincs b nő és nem is érdekel h ki mit gondol erről.
Egyébként nem olyan biztos h akinek gyereke van és felesége annak olyan jó.
Ismerek olyat akinek pont ettől pokol az élete. De már nem tudja vissza csinálni. Ott tart h van egy gyereke akinek az exe és az ő gyereki is nála laknak.
Kedves hölgyemény életében nem dolgozott ma 40 éves. És az anyán élősködik.
Ismerek olyan pasit aki dettó ez csak számítógépfüggő.
Ez az ami hiányzik az életedből ?
Inkább tanulj és képezd magad , járd be a világot utazgass. Sokkal jobb mint a fenti problémákkal foglalkozni.
ha téged ez zavar, akkor ismerkedj és tegyél érte, hogy legyen barátnőd.
senkinek nem hullik az ölébe egy kapcsolat, ami annyira komoly, hogy házasság és gyerek is napirenden lesz.
tenni kell érte, hogy legyen kapcsolatod és utána is minden nap építeni, dolgozni rajta. 0 munkával nem lesz jó kapcsolata az embernek.
tegyél érte.
egyébként semmi sem gáz, mindenki úgy éli az életét ahogy ő akarja.
"Mindenki akkor házasodik, vállal gyereket, amikor készen áll rá.Majd lesz neked is."
persze...akinek nincs párja sem az mégis mire álljon készen?amihez két ember kell ahhoz két ember kell, nem számít hogy mire áll készen valaki aki egyedül van.na a házasság és gyerekvállalás pont ilyen dolgok amiket egyedül nem lehet.
ez a "majd lesz neked is" meg csak egy jól hangzó szöveg hogy ne érezze rosszul magát az ember ugye?huszonévesen még lehet bizakodni aztán eltelik 10-20év és akkor mit mondtok annak akinek még mindig nincs?...
"tenni kell érte, hogy legyen kapcsolatod"
arra én is kiváncsi lennék hogy mit kéne tenni érte.nyerni a lottón esetleg?
hiába teszel bármit ha elutasítanak akkor elutasítanak.a kapcsolathoz is két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!